Δυάδα στο 3.30 και τουρκικό… τρένο

Δυάδα στο 3.30 και τουρκικό... τρένο

Αθόρυβα, η Ρόμα βρίσκεται στην τρίτη θέση, κι αυτό γιατί φέτος έχει μείνει μακριά απ’ τις γκέλες κόντρα στους βατούς αντιπάλους. Κάτι που τα προηγούμενα χρόνια, το ‘χε… ψωμοτύρι. Κόντρα στους «μεγάλους», ακόμη δεν έχει αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει. Αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα του Φονσέκα, είναι το θέαμα. Και το καλώς εννοούμενο αλλά και το κακώς… Μπροστά κούκλα, πίσω πανούκλα. Σπάνια θα κρατήσει το μηδέν, ενώ στην επίθεση Μικιταριάν, Μαγιοράλ και Τζέκο σκοράρουν κατά ριπάς, στοιχεία ενόψει Ιντερ.

Οι «νερατζούρι», έρχονται από την εκτός προγράμματος ήττα στη Γένοβα από τη Σαμπντόρια. Δεν ήταν καλή η ομάδα του Κόντε, δεν ξεκίνησε και ο Λουκάκου και το πράγμα στράβωσε. Καλείται να αντιδράσει άμεσα, καθώς η Μίλαν μετά τη χθεσινοβραδινή της νίκη, αύξησε τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς κι ενώ η Γιουβέντους φαίνεται πως ξυπνάει. Μόνο για τη νίκη θα κατέβει στη Ρώμη.

Εύκολο γκολ, λοιπόν, από αμφότερες, άμυνες που δεν αποφεύγουν τα λάθη και o συνδυασμός goal/goal και over 2,5 στο 1.77. Σύμμαχός μας και η παράδοση, έτσι έληξαν τα πέντε στα έξι τελευταία στην «αιώνια» πόλη.

Αντίδραση ή… αντίο τίτλος

Αργότερα, στο κυρίως πρόγραμμα της Serie A, η Νάπολι κοντράρεται με την Ουντινέζε. Ήττα – σοκ από τη Σπέτσια για τους «παρτενοπέι», σε ένα ματς με πληθώρα τελικών προσπαθειών και ευκαιριών. Κοιμήθηκε ο Θεός (όχι ο Ντιέγκο, ο… άλλος), και οι νεοφώτιστοι έφυγαν με ένα τεράστιο διπλό. Καλείται να αντιδράσει η ομάδα του Γκατούζο, άμεσα, αν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στο κυνήγι του τίτλου.

Απ’ την άλλη, η Ουντινέζε, έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη. Τελευταία φορά που κατάφερε να πάρει τρίποντο, ήταν πριν ένα μήνα στο Τορίνο. Έκτοτε, σε θεωρητικά βατό πρόγραμμα που ευνοούσε την άγρα βαθμών, κατάφερε να μαζέψει μόλις τρεις κόντρα σε Κροτόνε, Κάλιαρι, Μπενεβέντο, Μπολόνια. Δεν είναι καλά οι «φριουλάνι», ενώ έχουν και σημαντικές απουσίες.

Στο 1.87 η αντίδραση της Νάπολι.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Τρένο

Στην Τουρκία, τέλος, η Μπεσίκτας δε σταματάει πουθενά. Για την ακρίβεια, σαρώνει όποιον βρεθεί στο διάβα της. Πέντε νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα, γκολ 16-0 και κορυφή στο βαθμολογικό πίνακα για τους «αετούς». Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο η ομάδα του Γιαλτσίν, δε σταματάει να επιτίθεται, σέβεται το παιχνίδι.

Αντίπαλός της η Χατάισπορ. Η νεοφώτιστη αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της λίγκας, βρίσκεται στην 7η θέση, αξιοποιώντας κυρίως την έδρα της. Έχει τα σκαμπανεβάσματά της όπως είναι λογικό σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά το πρόσημο είναι άκρως θετικό. Ωστόσο, το πρόβλημα στον «άσσο», με την απουσία του βασικού κίπερ Μουνίρ, είναι μεγάλο.

Σέβομαι την έδρα (παρά την απουσία του κόσμου), τη δυναμική αλλά και την επιθετική γραμμή της Χατάισπορ και δεν πάω στο ξερό διπλό. Αντ’ αυτού, το over 1,5 των γκολ της Μπεσίκτας στο 1.87 τιμήθηκε ήδη.

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Δυάδα (απόδοσης 3.30)
13:30
Ρόμα - Ίντερ
Goal/goal & over 2,5
1.77
16:00
Ουντινέζε – Νάπολι
2
1.87
Μονό
18:00
Χατάισπορ – Μπεσίκτας
Μπεσίκτας over 1,5
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις