ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Τρεις κάρτες και δύο πέναλτι...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Τρεις κάρτες και δύο πέναλτι...

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Τρεις κάρτες και δύο πέναλτι…

Τρεις κάρτες και δύο πέναλτι...

Καλημέρα σας! Μέτρια ημέρα η χθεσινή, αν και πέρασε η δυνατή επιλογή της στήλης, το αμφίτερμα στον αγώνα Σεβίλλη – Σοσιεδάδ που επιβεβαιώθηκε μάλιστα από το 5ο λεπτό της αναμέτρησης! Κατά τα άλλα, η Τορίνο δεν εμφανίστηκε ποτέ στο «Σαν Σίρο» χάνοντας με κάτω τα χέρια με 2-0 απ’ τη Μίλαν, ενώ στην Παμπλόνα το ματς άνοιξε στο τέλος, αλλά ο κακός αγωνιστικός χώρος λόγω κακοκαιρίας, κάποιες χαμένες ευκαιρίες της Ρεάλ και το σωστά ακυρωμένο γκολ των «μερένχες» λόγω VAR, μας στέρησαν την απόδοση του late goal.  

Σήμερα δύσκολο το πρόγραμμα, γι’ αυτό και θα ασχοληθώ με ειδικά στοιχήματα σε δύο αγώνες από Ελλάδα και Ιταλία. 

ΠΑΟΚ σε κρίση 

Οι Θεσσαλονικείς ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν από την ήττα με 3-2 στο Περιστέρι, η οποία ήρθε μάλιστα με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Έτσι, ο ΠΑΟΚ έμεινε για 2ο σερί παιχνίδι μακριά από τη νίκη και πλέον βρίσκεται 13 ολόκληρους βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και 4 από τον δεύτερο Άρη.  

Χρειάζεται νίκη απόψε απέναντι όμως σε μία σκληροτράχηλη ομάδα που στα εκτός έδρας ματς δε χάνει εύκολα. Ο Βόλος έχει μακριά από την έδρα του ρεκόρ 2-4-2, έχοντας ως παράσημα τα… Χ από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες σήμερα στο ματς της Τούμπας, με σημαντικότερη του τιμωρημένου Μπαριέντος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα καταθέσει εύκολα τα όπλα.  

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Άρχοντας του αγώνα, ο Θανάσης Τζήλος που φέτος βγάζει κάρτες με το τσουβάλι. Συγκεκριμένα, έχει υποδείξει 47 φορές την κίτρινη κάρτα και 2 φορές την κόκκινη σε σύνολο 7 αναμετρήσεων. Επιπροσθέτως, έχει δείξει την άσπρη βούλα 8 φορές.  

Διπλό pick στον αγώνα. Κατ’ αρχάς υπόδειξη πέναλτι από τον Τζήλο που φέτος το έχει… ψωμοτύρι. Τέλος, θα πάω στο over 2,5 κάρτες για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία , διότι τελευταία δείχνει εκνευρισμό -και λογικά- στον αγωνιστικό χώρο, δέχεται φέτος κατά μέσο όρο 3 κάρτες ανά αγώνα, ενώ και ο Βόλος όταν αγωνίζεται εκτός έδρας «αναγκάζει» σε περίπου 4 κάρτες ανά αγώνα τις αντίπαλες ομάδες, με 29 κάρτες υπέρ του σε 8 εκτός έδρας αναμετρήσεις.  

Κόντρα στα στατιστικά… 

Ουντινέζε εναντίον Νάπολι στην «Ντάτσια Αρένα» με τις δύο ομάδες να μη βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Οι γηπεδούχοι έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης εδώ και ένα μήνα και βρίσκονται πλέον μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη, ενώ η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο μετά την ήττα – σοκ από τη Σπέτσια εντός έδρας έπεσε στην 7η θέση της βαθμολογίας, κάτω απ’ τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. 

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Σε αυτή την αναμέτρηση ποντάρω στον καταλογισμό πέναλτι, κόντρα στη στατιστική. Και εξηγούμαι. Ο ρέφερι της αναμέτρησης, Φαμπρίτσιο Πάσκα, δεν έχει πολύ καλή σχέση με την… εσχάτη των ποινών. Έχει υποδείξει 42 φορές την παράβαση στην καριέρα του σε 227 αγώνες, ήτοι περίπου ένα στα έξι ματς. Βέβαια, ενώ μέχρι πρότινος δεν είχε δώσει κανένα πέναλτι φέτος, υπέδειξε δύο… μαζεμένα στον αγώνα Μπενεβέντο-Μίλαν. Ελπίζω να συνεχίσει στον σημερινό αγώνα το σερί που ξεκίνησε, προσδοκώντας Ουντινέζε ή Νάπολι να εκτελέσουν μόλις το 2ο σουτ από τα έντεκα βήματα για φέτος…

Κάρτες
15:00
ΠΑΟΚ - Βόλος
ΠΑΟΚ over 2,5 κάρτες
2.25
Ειδικό
15:00
ΠΑΟΚ - Βόλος
Καταλογισμός πέναλτι
2.30
Ειδικό
16:00
Ουντινέζε - Νάπολι
Καταλογισμός πέναλτι
2.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις