Safe στο 1.87, ρίσκο στο 8.50

Safe στο 1.87, ρίσκο στο 8.50

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.

Στο koubanezos.gr θα βρίσκετε και το section Πάμε στοίχημα στα σπορ με προτάσεις για κάποια πολύ γοητευτικά αθλήματα, πέραν από τα κλασσικά κι αγαπημένα μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Εγώ ας πούμε έχω περάσει σχεδόν τη μισή μου ζωή μέσα στα γήπεδα του volley, για αυτό και είμαι ένα χαρούμενο παιδί. Από την τρυφερή ηλικία των 11 (πριν 33 χρόνια) ξεκίνησα προπονήσεις με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, τον ιστορικό Γ.Σ.Γ. Από τότε έχω περάσει από όλες τις θέσεις. Αθλητής (για λίγο), θεατής (για πολύ), δημοσιογράφος, έφορος και βοηθός προπονητή. Οφείλω να ομολογήσω ότι η καλύτερη θέση ήταν αυτή που είχα ως γιός του προέδρου, άλλα αυτό είναι μια άλλη Ιστορία.

Τώρα, όσον αφορά στο στοίχημα, βλέπω για σήμερα μια ευκαιρία που προκύπτει από τις τελείως λάθος αποδόσεις που έχουν βγει για το ιταλικό ντέρμπι Τρεντίνο – Μόντσα. Οι δύο ομάδες πάνε τρένο το τελευταίο διάστημα. Οι φιλοξενούμενοι έχουνε 7 σερί νίκες στην SuperLega και βρίσκονται στην 6η θέση (10-5), παίζοντας εκπληκτικό volley. Oι γηπεδούχοι μετράνε 10 συνεχόμενες νίκες και είναι τρίτοι (11-6). Παρόλα αυτά, το σετ των αποδόσεων δίνει 1.05 στον άσο και 8.50 στο διπλό. Εντάξει η Τρεντίνο είναι ίσως η πιο πιοτική ομάδα στην Ιταλία και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Διαθέτει ένα γαλαξία αστεριών με μπροστάρη τον MVP του μήνα Δεκεμβρίου, τον Ολλανδό Αμντέλ Αζίζ.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Και η Μόντσα όμως δε πάει πίσω. Έφτιαξε μια πολύ ωραία ομάδα με πρωταγωνιστές τον Ιταλό διεθνή Λάντζα και δύο ξένους παιχταράδες. Τον θηριώδη Αμερικανό κεντρικό Χολτ και έναν από τους πιο αγαπημένους μου παίκτες, τον Τούρκο Λαγκουμούτζια. Έτσι, το παιχνίδι αναμένεται να είναι σκληρό ντέρμπι που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες κάθε σετ, ίσως ακόμα και στο τάι μπρέικ. Όπως έγινε και στον 1ο γύρο, όπου η Μόντσα κέρδισε με 3-2. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στον βαθμολογικό πίνακα τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις μια νίκη. Ότι και να γίνει απόψε, διαφορές πάνω από 5 πόντους σε κάθε σετ, δύσκολα θα δούμε.

Επέλεξα λοιπόν ως βασική στοιχηματική πρόταση το χάντικαπ +18,5 πόντων υπέρ της φιλοξενούμενης, γιατί πιστεύω ότι όπως και να πάει τελικά το παιχνίδι, τόσο μεγάλο χάντικαπ δύσκολα θα καλυφτεί. Θα ρίξω βέβαια και ένα funbetάκι στο διπλό, έτσι για να ανέβουν λίγο τα αίματα…

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μονό
19:00
Τρεντίνο - Μόντσα
2 (+18,5)
1.87
Fun bet
19:00
Τρεντίνο - Μόντσα
2
8.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις