Θετικοί στον κορωνοϊό Τραμπ και Λισάουσκι!

Θετικοί στον κορωνοϊό Τραμπ και Λισάουσκι!

Σοκ προκάλεσε στον κόσμο του σνούκερ η είδηση ότι ο Τζαντ Τραμπ και ο Τζακ Λισάουσκι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και χάνουν το Masters!

Δεν είναι καλή εποχή αν ονομάζεσαι Τραμπ… Ο Νο 1 στον κόσμο και ο στενός φίλος του αντικαταστάθηκαν ήδη από τους δύο επιλαχόντες της κατάταξης, ώστε να μην υπάρξουν προκρίσεις άνευ αγώνα σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά. Στη θέση του Τραμπ προσκλήθηκε ο Νο 17, Τζο Πέρι, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της Κυριακής (21:00) τον Ντέιβιντ Γκίλμπερτ. Τη θέση του Λισάουσκι πήρε ο Νο 18, Γκάρι Γουίλσον, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο Masters απέναντι στον συνεπώνυμό του, Κάιρεν Γουίλσον, στις 15:00 της Κυριακής.

Ο Τραμπ και ο Λισάουσκι, οι οποίοι αναμετρήθηκαν στον τελευταίο τελικό του 2020 (στο World Grand Prix, νικητής ο πρώτος με 10-7) θα μπουν σε καραντίνα, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο του World Snooker Tour και πιθανότατα θα χάσουν και τους αγώνες του WST Pro Series (18-25 Ιανουαρίου).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις