Κλασική ομάδα Κυπέλλου

Κλασική ομάδα Κυπέλλου

Σε πρωτόγνωρες συνθήκες διεξάγεται ο γύρος των «32» για την ιστορικότερη διοργάνωση του κόσμου, το FA Cup, διότι δεν είναι η απουσία του κόσμου ο πιο καθοριστικός παράγοντας, που σίγουρα έχει εκμηδενίσει την υπόθεση «έδρα», αλλά ο κορωνοϊός που διαμορφώνει σε κάθε «χτύπημά» του νέα δεδομένα στα ρόστερ και τις ενδεκάδες των ομάδων με αποτέλεσμα τα τεστ που διεξάγονται πριν τους αγώνες να αποδεικνύονται καθοριστικά.

Όσοι γνωρίζετε πώς κινούμαι και σκέφτομαι, θα γνωρίζετε και ότι δεν ασχολούμαι ποτέ με Κύπελλα, ιδίως Αγγλίας, αλλά θεωρώ αμαρτία να αφήσω έξω μια ομάδα που τα κύπελλα τα αγαπά όσο τίποτε.

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Νιούπορτ – Μπράιτον

Η Νιούπορτ υποδέχεται την Μπράιτον στον «Ρόντνι Παρέιντ» σε ένα άκρως προκλητικό παιχνίδι. Κλασική κυπελλική ομάδα η Νιούπορτ, θύτης στο πρόσφατο παρελθόν για την ίδια διοργάνωση των Λιντς, Μίντλεσμπρο, Λέστερ και προ 3 μηνών της Γουότφορντ του Ίβιτς για το Λιγκ Καπ (4-1 εκτός), με τον Φλιν να βλέπει με ικανοποίηση τις επιστροφές παικτών του, του μέσου Λάμπαντι, του αμυντικού Χόκινς και του φορ Τέιλορ, παικτών που έλειψαν καιρό. Ενισχύθηκε, όπως άλλωστε ζήτησε ο Φλιν, με τον φορ Σκίμσο (Μπόρνμουθ), τον μέσο Έβανς (Σουόνσι) και τον ταλαντούχο φορ, και καλό όνομα για την Λιγκ 2,  Γουίνστορ (Γκρίμσμπι, ενώ ανήκει στην Γουέστ Μπρομ). Όλοι δανεικοί.

Δεύτερη στην League Two, στοχεύει εξαρχής σε άνοδο, έχει εντός 4-1-1, 4/6 G/G, 3/6 οver 2,5. Το 2013 αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τους «γλάρους» εκτός για την ίδια διοργάνωση και για την φάση των 64 ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην κανονική διάρκεια και με 1-3 προκρίθηκε στην παράταση! Αν μη τι άλλο, τον τρόπο, το «know how» αγγλιστί, τον έχει.

Η Μπράιτον έχει σε προτεραιότητα την σωτηρία της, ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με Σίτι στο Μάντσεστερ, Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» και Φούλαμ εντός, είναι σε πτωτική πορεία, μόλις στο +3 από τον υποβιβασμό, αλλά μια έφεση στις ισοπαλίες την έχει. Στο 1-3-2 εκτός και 4/6 οver 2,5 στα πρόσφατα 6 εκτός έδρας ματς, κάτι που δείχνει πως ο ρυθμός και το υψηλό σκορ δεν την ευνοεί. Σημαντικές οι απουσίες της στην επίθεση, όπως των φορ Γουέλμπεκ (7/2) και Κόνολι (7/2), του μεσοεπιθετικού Λαλάνα (10/0) και του επίσης φορ Αλζάτ (5/0).

Ασθενείς οι δύο τελευταίοι, τραυματίες οι δύο πρώτοι. Εκτός και ο πλάγιος μπακ Λάμπτι (11/1). Γύρισε ο Νοτιαφρικανός επιθετικός Τάου από δανεισμό, διαθέσιμος ο αμυντικός Γουάιτ (16/0, πρώην Νιούπορτ) ενώ 4 παίκτες γύρισαν λόγω λήξης δανεισμού στα τωρινά τους κλαμπς. Ο Πότερ είπε πως είναι πρόκληση ο αγώνας, αλλά και πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια νίκη. Αν υποτιμήσει την αντίπαλο, θα το πληρώσει. Υπό μεγάλη πίεση και με κακό αποτέλεσμα ίσως χαιρετήσει.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Εκτίμηση: Αν η Νιούπορτ παρουσιαστεί όπως συνήθως, σε συνδυασμό με την μετριότατη αγωνιστική κατάσταση της Μπράιτον, η διαφορά των τριών κατηγοριών θα εξανεμιστεί και δεν αποκλείεται να δούμε την έκπληξη, προσωπικά δε θα την χαρακτηρίσω έτσι. Με γνώμονα την παράδοση, πάμε στο ειδικό σημείο, ενώ, ως βάση, θα έχουμε τη στήριξη στους γηπεδούχους.

Μονό
21:45
Νιούπορτ - Μπράιτον
2.62
Fun bet
21:45
Νιούπορτ - Μπράιτον
Να πάει παράταση
4.23
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις