Combo, γκολ και κάρτες

Combo, γκολ και κάρτες

Καλημερίζω όλη την παρέα! Κυριακή, γιορτή και σχόλη, Κυριακή κοντή γιορτή και άλλα τέτοια ωραία! Φτάσαμε αισίως στο τέλος της βδομάδας και συμπληρώσαμε το πρώτο δεκαήμερο του ’21. Χθες δεν ήταν μια καλή μέρα, με Ίπσουιτς και Μονπελιέ να μην κάνουν το καθήκον τους.

Σήμερα τρώμε νωρίς και καθόμαστε στον καναπέ μας για να παρακολουθήσουμε το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη! Ξεκινάμε το μεσημέρι από Τούμπα και γύρω στις 7 φτάνουμε στην πρωτεύουσα, ελπίζω λίγο πλουσιότεροι απ’ ότι κατά την αναχώρησή μας.

Να κάνει σεφτέ

Όπως είπα, η αφετηρία μου για απόψε είναι στην πόλη που γεννήθηκα. Στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Βόλο. Οι δυο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς γκολ στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ακόμα δεν έχουν σπάσει το ρόδι, καθώς σε δύο αγώνες μέσα στη νέα χρονιά έχουν μία ισοπαλία και μία ήττα. Μετά το 1-1 στη Λάρισα, ήρθε και το 3-2 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η ομάδα του Γκαρσία έχασε πέναλτι, προηγήθηκε δύο φορές, αλλά με δύο γκολ μετά το 85′, οι Περιστεριώτες έκαναν την ανατροπή. Εντός έδρας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι αήττητος, με 5 νίκες σε 6 ματς και συνολικά τέρματα 11-3.

Οι Βολιώτες αγωνίζονται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Την Πέμπτη ηττήθηκαν με 2-0 από τον Άρη. Έτσι σταμάτησε το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων που έτρεχε για την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ. Εκτός έδρας, ο Βόλος έχει συγκεντρώσει τους 10 από τους συνολικά 19 βαθμούς του στο πρωτάθλημα. Ωστόσο σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα, απέναντι στην οποία δεν έχει σκοράρει στη σύντομη ιστορία του.

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Εκτίμηση: Ο ΠΑΟΚ θα έχει σίγουρα στο μυαλό του τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Τετάρτη. Πιστεύω πως σήμερα θα πάρει μια επαγγελματική νίκη. Από κει και πέρα, κοιτάζοντας τα στατιστικά των δύο ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες, συμπέρανα ότι το όριο των 5,5 καρτών είναι μεγάλο. Βέβαια, αντίλογος γι’ αυτό είναι ο διαιτητεύων της αναμέτρησης, Θανάσης Τζήλος, που φέτος σε 7 αγώνες έχει 47 κάρτες. Ακόμα και έτσι θεωρώ ότι το under σ’ αυτή την κατηγορία είναι value bet.

Προϋποθέσεις για γκολ

Λίγη ώρα αργότερα, στο «Αριστείδης Καμάρας», ο Απόλλωνας Σμύρνης φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Συμπτωματικά και σε αυτή την περίπτωση, οι δυο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 0-0 στον αγώνα του 1ου γύρου.

Ο Απόλλωνας πηγαίνει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Προερχόταν από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός του έβαλε φρένο, κερδίζοντάς τον με 1-0. Αυτός ήταν και ο πρώτος αγώνας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» που δε σκόραρε, μετά από το ματς στην Τρίπολη. Επίσης ήταν μόλις το δεύτερο under 2,5 στο γήπεδό της για φέτος. Να θυμίσω ότι ήρθε 3-4 με την ΑΕΚ, 3-3 με το Βόλο, 1-3 με τον ΠΑΟΚ, 1-2 με τον ΠΑΣ και 1-0 με την ΑΕΛ.

Η Τρίπολη προέρχεται από δύο παιχνίδια με αντιπάλους τους δύο “αιωνίους”. Από τον Παναθηναϊκό απέσπασε λευκή ισοπαλία και από τον Ολυμπιακό ηττήθηκε εντός έδρας με 4-0. Η ομάδα του Ράσταβατς έχει 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες μακριά από το γήπεδό της με συνολικά γκολ 8-12. Δεν έχει σκοράρει σε Λεωφόρο, Τούμπα, «Κλ. Βικελίδης» και «Γ. Καραϊσκάκης».

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Εκτίμηση: Πρόκειται για δυο ομάδες που απέναντι σε αντιπάλους της ίδιας δυναμικότητας, βρίσκουν το γκολ, αλλά η άμυνά τους δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Μου φαίνεται υπερβολική η απόδοση στα γκολ. Όποιος θέλει μπορεί να πάει στο over 2,5 με αποδόσεις κοντά στο 2,50. Εγώ θα προτιμήσω το ασιατικό στα δύο γκολ.

Combo
15:00
ΠΑΟΚ - Βόλος
1 & under 3,5
2.00
Κάρτες
15:00
ΠΑΟΚ - Βόλος
Under 5,5 κάρτες
1.87
Ασιατικό
17:15
Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης
Over 2 AH
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις