Νεύρα, κίνητρο και… must win

Νεύρα, κίνητρο και... must win

Σαν να καλοκαίριασε εν μέσω χειμώνα, τουλάχιστον σε εμάς, καθώς ευρωπαϊκά γίνεται λίγο χαμός με αναβολές κλπ. λόγω καιρικών συνθηκών. Ανεβασμένοι ψυχολογικά λοιπόν, όπως πρέπει πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα Κυριακή.

Ξεκίνημα από γείτονες Ιταλούς και το παιχνίδι Ουντινέζε – Νάπολι. Με ένα παλιάτσο της προπονητικής στο πάγκο οι Ναπολιτάνοι σίγουρα έχουν τεθεί ήδη εκτός διεκδίκησης του τίτλου, αλλά το κίνητρο για άνοδο στη βαθμολογία παραμένει, αφού διαθέτει βάθος και ποιότητα. Στον αντίποδα η Ουντινέζε βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, αγνοεί τη νίκη εδώ και πολύ καιρό ενώ αγωνιστικά δεν έχει λύσεις.

Πολύ δύσκολα θα κοιτάξει τη Νάπολι στα μάτια, που όσο και να τα… σπάσει δε θα μείνει πάλι χωρίς «τρίποντο».

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Συνεχίζουμε με ισπανική Segunda και το παιχνίδι Τενερίφη – Καρταχένα. Άλλη ομάδα μετά τα Χριστούγεννα οι γηπεδούχοι, που δείχνουν εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και παίρνουν σημαντικές νίκες. Η Καρταχένα από την άλλη, δε πείθει αγωνιστικά, δεν είναι σε καλό μομέντουμ, αλλά είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Κοινή συνισταμένη των δύο ομάδων το δυνατό παιχνίδι, τα πολλά νεύρα και οι κάρτες, κάτι που πιστεύω θα επιβεβαιωθεί ειδικά σήμερα.

Το όριο στις κάρτες είναι υπερβολικά ψηλά για να το επιλέξω, οπότε στηρίζω τη πολύ ανεβασμένη Τενερίφη σε συνδυασμό με λίγα γκολ, καθώς θεωρώ πολύ δύσκολο να δούμε ανοιχτό παιχνίδι.

Μονό
16:00
Ουντινέζε - Νάπολι
2 & over 1,5
2.30
Μονό
19:15
Τενερίφη - Καρταχένα
1 & under 3,5
2.37
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις