ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

«Ταύροι» έτοιμοι… για την πρωτιά

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

«Ταύροι» έτοιμοι… για την πρωτιά

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με επιλογές για όλα τα γούστα

προγνωστικά MLB

Έρχεται ο Βερντούγκο

Προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Μονόπλευρα κίνητρα

Μονόπλευρα κίνητρα

προγνωστικά στοιχήματος

Θα τα δώσουν όλα για την παραμονή

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

Ματς τελικός για την Κολωνία

Ματς τελικός για την Κολωνία

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (20/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (20/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

«Ταύροι» έτοιμοι… για την πρωτιά

«Ταύροι» έτοιμοι… για την πρωτιά

Καλό Σαββατοκύριακο παικταράδες μου. Εδώ είμαστε πάλι σε θέση μάχης, αν και ο μεγαλοπρεπής κουβάς της Παρασκευής ακόμα σφυρίζει στο κεφάλι μου.

Δεν έγραψα τυχαία χθες, ότι το ”άθλημα” έχει δυσκολέψει υπερβολικά. 5 αγώνες είχε να σκοράρει η Σάντχαουζεν, είπε να τα βάλει όλα στο ματς εναντίον της Χάιντενχαϊμ. Η κόκκινη κάρτα της φιλοξενούμενης έκαψε την επιλογή μας και φυσικά έσπασε τη δυάδα της βασικής μας πρότασης. Κρίμα γιατί το αμφίτερμα στο έτερο ματς βγήκε στα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης.

Η δε Μπάγερν κατάφερε να χάσει το ματς στο Γκλάντμπαχ προηγούμενη με 2-0. Τραγική η αμυντική της συμπεριφορά, επιβεβαίωσε, ότι φέτος η υπόθεση τίτλος δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση με τέτοιες εμφανίσεις.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Πάμε, να κάνουμε μια βόλτα λοιπόν στις αναμετρήσεις της Bundesliga, για να δούμε τι ευκαιρίες μπορούμε να ψαρέψουμε για σήμερα.

Στο Μάιντζ η τοπική ομάδα πήρε τη γενναία απόφαση να αλλάξει όλο το τεχνικό επιτελείο της, μήπως και σώσει τη κατηγορία. Η έλευση του Μπο Σβένσον σε συνδυασμό με τη καλή εντύπωση που άφησε η ομάδα στον αγώνα της στο Μόναχο, δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση το χαμηλό διπλό της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία δεν έχει κερδίσει ποτέ στη συγκεκριμένη έδρα!

Μπορεί η φιλοξενούμενοι να τα πηγαίνουν αρκετά καλά τελευταία με 7 βαθμούς σε 3 αναμετρήσεις, αλλά εκτός έδρας αντιμετωπίζουν τεράστιο αμυντικό πρόβλημα με τα 14 γκολ παθητικό στις 7 μέχρι τώρα αναμετρήσεις τους.

Θα το ρισκάρω σήμερα και θα στηρίξω τη γηπεδούχο. Παράδοση και κίνητρο είναι με το μέρος της, στοιχεία αρκετά τουλάχιστον για να μην ηττηθεί.

Στο Λεβερκούζεν η ομάδα του Πέτερ Μποζ θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά την ήττα της στη Φρανκφούρτη, έχει αρκετές επιστροφές βασικών της γραναζιών, κυρίως στην αμυντική της γραμμή και δεν πιστεύω να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι σε μια αναιμική Βέρντερ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το αριστερό στο 2021 χάνοντας από την Ουνιόν, ενώ και ο Κρίστιαν Γκρος, ένας από τους πιο ποιοτικούς της παίκτες τραυματίστηκε και θα λείψει για μερικές εβδομάδες.

Επιστροφή στις νίκες βλέπω για τους γηπεδούχους και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, αφού υπάρχει σαφής διάφορα ποιότητας, ενώ και η Βέρντερ δείχνει να ξεμένει από δυνάμεις, θυμίζοντας κατά πολύ τη περσινή της εκδοχή. Πολύ χαμηλά ο άσος, παίζεται και με ασιατικό χάντικαπ, αλλά και με συνδυασμό πολλών γκολ, αφού η επίθεση της Λεβερκούζεν πετάει φωτιές.

Η βόλτα μας θα κλείσει με το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Λειψία. Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πιάσουν κορυφή, μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα της Μπάγερν.

Η ομάδα του Νάγκελσμαν φέτος δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να χτυπήσει το πρωτάθλημα και με όπλο την εξαιρετική της άμυνα, το γεμάτο ρόστερ της και κυρίως το νέο στοιχείο που έχει εισάγει στο παιχνίδι της, αυτό του απόλυτου κυνισμού, θέλει σήμερα τη νίκη, για να αφήσει τον έτερο υποψήφιο διεκδικητή του τίτλου 9 βαθμούς πίσω της.

Οι φιλοξενούμενοι της Ντόρτμουντ δεν είναι αμελητέα ποσότητα και φυσικά στη καλή τους μέρα μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο, αλλά τελευταία δεν πατάνε καλά. Πολλοί από τους αστέρες της εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια, έχουν μειωμένη απόδοση, η άμυνα της απέναντι σε οργανωμένες επιθέσεις αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα, ενώ και ο Χάαλαντ παρότι υγιής, χρειάζεται χρόνο, για να επανέλθει στα γνωστά στάνταρ της απόδοσής του.

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Πολύ πιο δεμένη και φρέσκια η ομάδα της Λειψίας, έχει το μομέντουμ με το μέρος της, διαθέτει πολύ πιο αθλητική ομάδα και την απαραίτητη ποιότητα σε όλες τις γραμμές, ενώ ο Νάγκελσμαν κερδίζει άνετα τη μάχη των πάγκων απέναντι στο φιλότιμο μεν άπειρο δε Τέρζιτς. Με τη μεταγραφή του Τίμο Βέρνερ στη Τσέλσι φέτος η Λειψία έχει γίνει απρόβλεπτη στην επίθεση και όχι τόσο μονοδιάστατη, γεγονός που της επιτρέπει να έχει διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κάθε ματς.

Ο άσος έπεσε λίγο τις τελευταίες ώρες αλλά μου αρέσει στο 2.30 και θα τον αγοράσω. Συμπαθώ ιδιαίτερα και τις δύο ομάδες, αλλά οφείλω να παραδεχτώ, ότι η Λειψία φέτος είναι πιο ώριμη και έτοιμη από ποτέ, για να πετύχει τους στόχους της.

Δυάδα απόδοσης (3.06)
16:30
Μάιντζ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
1.80
16:30
Λεβερκούζεν - Βέρντερ Βρέμης
1 & over 1,5
1.70
Moνό
19:30
Λειψία - Μπορούσια Ντόρτμουντ
1
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις