ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Διπλασιασμός σε Σεβίλλη και Παμπλόνα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διπλασιασμός σε Σεβίλλη και Παμπλόνα

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Διπλασιασμός σε Σεβίλλη και Παμπλόνα

Διπλασιασμός σε Σεβίλλη και Παμπλόνα

Χαιρετώ άπαντες! Κι ενώ ξεκίνησε ιδανικά η χθεσινή βραδιά με την απόδοση του 2.10 να επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας μετά το 3-1 του αγώνα Μπαστιά Μποργκό – Ρεντ Σταρ, ήρθε το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιρών στο ΔουνκέρκηΤρουά με το 0-0 να μας στερεί μια ωραιότατη δυάδα. Πάμε παρακάτω… 

Πλούσιο το πρόγραμμα σήμερα, με τις επιλογές μου να περιορίζονται σε δύο χώρες, Ισπανία και Ιταλία. 

Μάχη τετράδας 

Σεβίλλη και Σοσιεδάδ συγκρούονται στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» σε μια αναμέτρηση που… μυρίζει σεντόνι, καθώς τις δύο ομάδες χωρίζουν 3 βαθμοί και μόλις δύο θέσεις στην βαθμολογία. 4οι οι φιλοξενούμενοι με 30 βαθμούς, 6οι αλλά με τρεις αγώνες λιγότερους οι γηπεδούχοι με 27. 

Οι Σεβιγιάνοι είναι αήττητοι από τις 5 του Δεκέμβρη, όταν και ηττήθηκαν εντός από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σκληροτράχηλη η ομάδα του Λοπετέγι, δέχεται δύσκολα το γκολ, αν και τελευταία δείχνει κάποια μικρά δείγματα ολιγωρίας στα μετόπισθεν, ειδικά στα ματς με Βαγιαδολίδ (1-1) και Βιγιαρεάλ (2-0). Εντός έδρας έχει ρεκόρ 4-1-2 με μικρό συντελεστή τερμάτων 9-5.  

Οι Βάσκοι από την άλλη, φέτος δείχνουν εξαιρετικό πρόσωπο ειδικά στις εκτός έδρας επισκέψεις τους, όπου είναι 2οι στην ειδική βαθμολογία με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 9 αναμετρήσεις. Μάλιστα έχουν σκοράρει 15 τέρματα, δεχόμενοι μόλις 6! Παίζουν στα ίσα τους αγώνες, χωρίς να κλείνονται πίσω απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, έχοντας βέβαια στην ενδεκάδα τον Μικέλ Ογιαρθάμπαλ που τα κάνει όλα φέτος, με 7 γκολ και 3 ασίστ.  

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ένα γκολ θα το βγάλει η Σοσιεδάδ με βάση τις μέχρι τώρα επιδόσεις εκτός έδρας, η Σεβίλλη δύσκολο να μείνει στο μηδέν, αφού εύκολα ή δύσκολα βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, τίμιο το 2.00 του αμφιτέρματος. 

Τορίνο για ζημιά… 

Η Μίλαν υπέστη την πρώτη ήττα της την προηγούμενη αγωνιστική από τη Γιουβέντους, εντός έδρας μάλιστα και σχετικά εύκολα. Ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάποια στιγμή, καθώς παραπατούσε το τελευταίο διάστημα, με την άμυνα να βρίσκεται σε… θαλασσοταραχή σε πολλούς αγώνες. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει πρωτοπόρος και υποδέχεται στο «Σαν Σίρο» (4-3-1, 18-12 τέρματα) την, πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας για φέτος, Τορίνο. 

Η ομάδα του Μάρκο Τζιανπάολο πληγώνεται από την εντός έδρας συγκομιδή της (4 βαθμοί σε 8 αγώνες!) και βρίσκεται λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στις επισκέψεις της εκτός έδρας, πάντως, έχει δείξει ότι δε «μασάει», παίζει καλό, ανοικτό ποδόσφαιρο, έχοντας σκοράρει 13 γκολ σε 8 αναμετρήσεις. Μάλιστα, έχει προηγηθεί στο σκορ 6 φορές, πηγαίνοντας με το προβάδισμα στην ανάπαυλα στις 5 από αυτές. Φοβερός και φέτος ο φορ Μπελότι, με 9 γκολ και 4 ασίστ.  

Διπλό ποντάρισμα αρκετού ρίσκου στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με το Χ2 για αρχή καθώς πιστεύω ότι η Μίλαν θα τα βρει μπαστούνια απόψε, ενώ θα ρίξω και κάτι ψιλά να σκοράρει ο Μπελότι, ο οποίος έχει να σκοράρει στο «Σαν Σίρο» απέναντι στη Μίλαν για το πρωτάθλημα από τον Αύγουστο του ‘16! 

Γκολ προς το τέλος στην Παμπλόνα 

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία των τελευταίων δύο μηνών, περνώντας αλώβητη και από το «Ελ Σαδάρ», όπου θα αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο Οσασούνα. 

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα, δείχνοντας ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους να σώσουν την κατηγορία. Εντός έδρας παλεύει τους αγώνες, έχει ρεκόρ 2-2-4 με αξιοσημείωτο γεγονός ότι μετά το 60ό λεπτό κάνει τους αγώνες… ροντέο, καθώς στο τελευταίο ημίωρο έχουν σημειωθεί τα 14 από τα 21 τέρματα των αγώνων της για φέτος. Έχει πετύχει 6 και έχει δεχθεί 8 σε αυτό το διάστημα.  

Η Ρεάλ έχει βρει ρυθμό επιθετικά, έχει βελτιώσει την αμυντική της τακτική και πάει με αέρα να πάρει ένα ακόμη τρίποντο στην Παμπλόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο συνηθίζει να σκοράρει πιο πολύ προς το τέλος των εκτός έδρας αναμετρήσεων (4/7 γκολ μετά το 75’). 

Πάω με το late γκολ εδώ, θεωρώ ότι έχει τύχη με τη φετινή αγωνιστική συμπεριφορά της γηπεδούχου στο δεύτερο 45λεπτο.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
15:00
Σεβίλλη - Σοσιεδάδ
Goal/goal
2.00
Moνό
21:45
Μίλαν - Τορίνο
Χ2
2.20
Σκόρερ
21:45
Μίλαν - Τορίνο
Μπελότι anytime scorer
2.50
Μονό
22:00
Οσασούνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Γκολ μετά το 75'
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις