Και το καλοκαίρι… Μιλάνο

Και το καλοκαίρι… Μιλάνο

Ο Αντρέα Μπελότι είναι ο διακαής πόθος του Πάολο Μαλντίνι για τη Μίλαν, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως το καλοκαίρι οι «ροσονέρι» θα κάνουν την πρόταση για τον μπόμπερ της Τορίνο. Μέχρι τότε όμως ο βασικός στράικερ της εθνικής Ιταλίας θα έχει δύο ευκαιρίες μέσα σε τρεις μέρες για να δείξει στους πιθανούς επόμενους… εργοδότες του την αξία του, καθώς μετά το αποψινό ματς πρωταθλήματος υπάρχει και αυτό για το κύπελλο, πάλι στο Μιλάνο, την Τρίτη.

Αγαπημένος παίκτης για τον Fratello ο Μπελότι, τον έχω ποντάρει σε άλλες δύο περιπτώσεις στη σεζόν και στο 2.80 που προσφέρεται για anytime σκόρερ δεν έχω κανέναν ενδοιασμό. Εχει 9 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και ηγείται της επίθεσης της προβληματικής Τορίνο, κόντρα στη Μίλαν θα βρει τις ευκαιρίες του για να σκοράρει, ενώ είναι πολύ καλό και το ρεκόρ του με αντιπάλους τους «ροσονέρι», με 6 γκολ σε 14 παιχνίδια.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Από εκεί και πέρα οι αγώνες της Μίλαν είναι ένα… φεστιβάλ από πέναλτι. Οι «ροσονέρι» έχουν κερδίσει 10 σε 16 αγώνες, με διαφορά στην πρώτη θέση της κατηγορίας (Γιουβέντους και Ρόμα ακολουθούν από 5), έχουν παραχωρήσει όμως και 4 στους αντιπάλους τους. Το… περίεργο είναι πως τα 3 από τα 4 πέναλτι τα έχουν παραχωρήσει σε ματς που είχαν εκτελέσει και οι ίδιοι, οπότε μια… ψιλή σε λογική fun bet στο να κερδίσουν πέναλτι και οι δύο ομάδες απόψε έχει το… γούστο της. Σε απόδοση 16.00!

Σκόρερ
21:45
Μίλαν – Τορίνο
Μπελότι anytime scorer
2.80
Fun bet
21:45
Μίλαν – Τορίνο
Να κερδίσουν πέναλτι και οι 2 ομάδες
16.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις