ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Friend request από τη Φιτέσε!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Friend request από τη Φιτέσε!

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Friend request από τη Φιτέσε!

Friend request από τη Φιτέσε!

Η στήλη εξελίσσεται σε… αριθμολάγνα (sic) και καταπιάνεται ξανά με αριθμούς. Η επίδραση των social media έχει εδραιωθεί και στο ποδόσφαιρο και δύναται μάλιστα να καθορίσει την εμπορική δυναμική των ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Την Πέμπτη δημοσιεύτηκε έρευνα που εξετάζει το μέγεθος και τις μεταβολές στους «διαδικτυακούς» υποστηρικτές των 18 ομάδων της 1ης Κατηγορίας της Ολλανδίας. Στην έρευνα καταμετρήθηκαν οι ακόλουθοι/followers των τεσσάρων κυριότερων μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram και YouTube). Όχι, το TikTok δεν υπολογίστηκε, παρότι οι μισές ολλανδικές ομάδες είναι ενεργές, με τον Άγιαξ να μετρά μάλιστα 1,6 εκατ. ακολούθους.

Όπως και πέρυσι, ο Αίας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και έχει μάλιστα ξεφύγει από τον ανταγωνισμό, εξαργυρώνοντας ουσιαστικά την εξαιρετική πορεία στο προπέρσινο Champions League. Οι Αμστερντάμερς μετρούν 10,7 εκατ. followers, παρουσιάζοντας αύξηση 12.7%. Στην 2η θέση βρίσκεται η PSV Αϊντχοφεν (περίπου 2 εκατ.) και στην 3η η Φέγενορντ με 1,6.

Στα υπόγεια είναι η… θέα βέβαια και οι «μικροί» είναι που επιδεικνύουν αξιοσημείωτες επιδόσεις. Η Φορτούνα Σιτάρντ επέδειξε την μεγαλύτερη αύξηση με το αστρονομικό 139.5% συγκριτικά με την περυσινή σεζόν! Καθοριστική βέβαια η αλλαγή στην διοίκηση, όπου ανέλαβε ο γνωστός και στο ελληνικό κοινό, Ατζούν Ιλιτσαλί και… εκτόξευσε τα νούμερα και στους λογαριασμούς των “λίμπουρχερς”!

Υπάρχει και η άλλη πλευρά, καθώς η Χέρενφεν αποτέλεσε την μοναδική ομάδα που «έχασε» ακόλουθους. Το καλοκαίρι παραχώρησε τον Βιετναμέζο Ντοάν Βαν Χάου που πραγματοποίησε μόλις μια συμμετοχή, αλλά με την αποχώρηση του συμπαρέσυρε και χιλιάδες συμπατριώτες τους από το social media του συλλόγου.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας


Τέλος με τους αριθμούς. Ξεκινώ με επιλογή ρίσκου, κοντράροντας ένα υπερβολικό φαβορί στην επανέναρξη της Eredivisie. Η νίκη της Βααλβάικ για πρώτη φορά την τελευταία διετία προσφέρεται στο 1.65 και το φετινό 3-3-8 δεν δικαιολογεί τον ισχυρό φαβοριτισμό, πόσο μάλλον όταν και φέτος έχει ξεκινήσει την χρονιά με τη… στάμπα της βασικής υποψήφιας για υποβιβασμό. Μαύρα χάλια βέβαια και η Ντεν Χάαγκ, που προχώρησε πάντως σε καλές χειμερινές προσθήκες και εκτιμώ πως σταδιακά θα βρει τον δρόμο της και θα απεγκλωβιστεί από τα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα.

Στο γειτονικό Βέλγιο, θα εμπιστευθώ την Γκενκ για διπλό στο Κορτράικ. Στην μετριότητα φέτος οι γηπεδούχοι, πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιούν αντιθέτως οι “λίμπουρχερς” με εννέα τρίποντα σε 11 αγωνιστικές. Σε αποδεκτή τιμή το διπλό, μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων.

Τέλος, κλείνω με το διπλό της Φιτέσε στο Αλμέλο επί της Χεράκλες, σε ένα ματς μάλιστα που μπορεί να μείνει σε «χαμηλά» επίπεδα. Λίγα πράγματα φέτος οι γηπεδούχοι, που δεν σκοράρουν εύκολα και θα αρκεστούν στην παραμονή στην κατηγορία. Φιλόδοξοι και ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς οι “άρνεμερς”, έχουν ανεβάσει τον πήχη και για την υπέρβαση (πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα) δεν επιτρέπονται απώλειες κόντρα σε ομάδες μικρότερης ταχύτητας.

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μονό
17:30
Βααλβάικ – Ντεν Χααγκ
2 +0,75 AH
2.00
Μονό
19:30
Κορτράικ – Γκενκ
2
2.10
Μονό
21:00
Χεράκλες – Φιτέσε
2
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις