Από Ίπσουιτς ως Μονπελιέ

Από Ίπσουιτς ως Μονπελιέ

Καλό Κουβανέζικο σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα! Προχτές πέρασε η βασική πρόταση της ημέρας, έστω κι αν η Φενέρ χρειάστηκε το buzzer beater του Λορέντζο Μπράουν για να κερδίσει στο Βελιγράδι. Η Βαλένθια όμως δεν εμφανίστηκε τόσο ανταγωνιστική όσο περίμενα και δεν της έφτασε το χάντικαπ των 11 πόντων που της έδωσα.

Σήμερα συνεχίζουμε ποδοσφαιρικά ταξιδεύοντας από την Αγγλία στη Γαλλία, μιας και στο Νησί έχουμε περιορισμένες επιλογές, καθώς έχουν αναβληθεί πολλοί αγώνες λόγω της φάσης των 32 του FA Cup.

Ευκαιρία να χτίσει σερί

Ξεκινάμε «εγγλέζικα» και πιο συγκεκριμένα από την αναμέτρηση της Ίπσουιτς με τη Σουίντον. Οι δυο ομάδες έχουν να βρεθούν 21 χρόνια, όταν για το πρωτάθλημα της Championship η Ίπσουιτς κέρδισε με 3-0.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται οριακά εκτός θέσεων playoffs, έχοντας 32 βαθμούς σε 18 αγώνες. Προέρχονται από μια δύσκολη νίκη απέναντι στην ουραγό Μπέρτον, την οποία υπέταξαν με 2-1, με γκολ στο 80ο λεπτό. Βέβαια, η κυριαρχία τους στον αγώνα ήταν εμφανής, αλλά δυσκολεύτηκαν να βρουν το νικητήριο τέρμα. Είναι μία από τις καλύτερες εντός έδρας ομάδες του πρωταθλήματος με 7 νίκες και 3 ήττες σε 10 παιχνίδια.  Έχουν να αγωνιστούν από τις 15 Δεκέμβρη λόγω κρουσμάτων και η ξεκούραση έρχεται να ανταγωνιστεί την έλλειψη ρυθμού στη ζυγαριά μας.

Οι φιλοξενούμενοι είναι στην προτελευταία θέση με 17 βαθμούς σε 20 αγώνες. Εκτός από τη δεύτερη χειρότερη συγκομιδή βαθμών, έχουν και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 41 γκολ παθητικό. Ειδικά εκτός έδρας έχουν δεχτεί 23 γκολ σε 9 ματς, με αποτέλεσμα να έχουν 7 ήττες. Προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 4-1 από την ΜΚ Ντονς.

Εκτίμηση: Η Ίπσουιτς έχει την ευκαιρία να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της απέναντι σε μια ομάδα που παραπαίει μακριά από το γήπεδό της. Αν δεν είχα στο μυαλό μου την αποχή της από την αγωνιστική δραστηριότητα, θα πήγαινα σε καθαρό άσσο, αλλά θα προτιμήσω να καλύψω τους γηπεδούχους με ενδεχόμενη ισοπαλία.

Να επανέλθει στις νίκες

Λίγο αργότερα, για τη 19η αγωνιστική της Ligue 1, η Μονπελιέ υποδέχεται τη Ναντ. Οι δύο μονομάχοι συναντήθηκαν στην έδρα της Ναντ, την τελευταία μέρα του Αυγούστου, για την 4η αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν δίκαια με 1-0.

Η Μονπελιέ προέρχεται από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων με τελευταίο την ήττα με 3-1 από τη Μαρσέιγ. Βρίσκεται στην 9η θέση με 27 βαθμούς σε 18 αγώνες και συνολικά γκολ 30 υπέρ και 31 κατά. Στην έδρα της έχει 3 συνεχόμενες ήττες και ελπίζει σήμερα να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Η φιλοξενούμενη Ναντ βρίσκεται μόλις μία θέση πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού με 16 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική παραχώρησε εντός έδρας λευκή ισοπαλία στη Ρεν. Μακριά από το γήπεδό της είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Εκτίμηση: Περιμένω νίκη της Μονπελιέ απέναντι σε ένα κατώτερο ποιοτικά σύνολο. Με 7 over σε 9 εντός έδρας ματς φαίνεται πως θα είναι ένα παιχνίδι με γκολ. Φυσικά μπορούμε να καλύψουμε τον άσσο και με την ισοπαλία σε μια πιο προσεκτική δυάδα.

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Δυάδα απόδοσης 2.75
19:30
Ίπσουιτς – Σουίντον
1Χ & over 1,5
1.62
22:00
Μονπελιέ – Ναντ
1Χ & over 1,5
1.70
Combo
22:00
Μονπελιέ – Ναντ
1 & over 1,5
2.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις