ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Έκπληξη και ευκαιρία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Έκπληξη και ευκαιρία

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

Αθλητικές μεταδόσεις ημέρας με μια οικογένεια μπροστά στην τηλεόραση να τις παρακολουθεί.

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα (Τρίτη 16/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Έκπληξη και ευκαιρία

Έκπληξη και ευκαιρία

Καλημέρα συναγωνιστές. Κανονικά με κύπελλα δεν ασχολείται η στήλη αλλά για χάρη του FA Cup, ενός από τους αρχαιότερους θεσμούς, θα κάνουμε μία ακόμα εξαίρεση.

Το βράδυ, λοιπόν, η Νιούπορτ υποδέχεται την Μπράιτον από την Premier League. Η γηπεδούχος στη 2η θέση της League Two, ενώ οι «γλάροι» έφτασαν στη ζώνη του υποβιβασμού και νομίζω πως το τελευταίο που τους απασχολεί είναι το κύπελλο. Μετά το αποψινό ματς, ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Το πρώτο απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι σε τρεις μέρες και καπάκια, πάλι σε τρεις μέρες, στη Λιντς.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Είναι επόμενο λοιπόν ο Πότερ να προχωρήσει σε εκτεταμένες αλλαγές. Σίγουρα η διαφορά τριών κατηγοριών λέει πολλά για τη δυναμικότητα των δύο ομάδων. Δεν λέω πως θα αποκλειστεί η Μπράιτον, τουλάχιστον όχι στα ίσα. Αν θέλει να περάσει, το παίρνει το παιχνίδι άνετα. Όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα ενδιαφερθούν για το κύπελλο προσθέτοντας κι άλλον πονοκέφαλο σε αυτόν που ήδη έχουν. Εκτός έδρας δυσκολεύονται πολύ να κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη και θα είναι ερωτηματικό η αμυντική γραμμή στο σημερινό παιχνίδι.

Από την άλλη μεριά, οι «εξόριστοι» δεν έχουν κάτι να χάσουν. Στα τελευταία 4 ματς είχαν απώλειες αλλά παραμένουν στη 2η θέση της βαθμολογίας και είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο. Δεν έχουν το μεγάλο όνομα ή έναν που βάζει όλα τα γκολ της ομάδας. Έχουν πολυφωνία στην επίθεση και μάλιστα παίρνουν γκολ και από τους αμυντικούς. Σε κάποιο κόρνερ ή στημένη φάση είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν. Μπορεί να παίζουν 15-16 παίχτες συνέχεια, αλλά έχουν αποκτήσει συνοχή και συνάφεια μεταξύ τους και έχει μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Τελευταίο κι ίσως το πιο σημαντικό, σκοράρουν για 19 συνεχόμενα ματς είτε χάνουν είτε κερδίζουν, ενώ πιο γενικά στα 29 επίσημα ματς που έχουν δώσει από την αρχή της χρονιάς, μόνο σε 3 δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Πάμε τώρα στον Παναθηναϊκό κόντρα στη Λάρισα. Ευκαιρία να ξεφύγει λίγο από τους διώκτες του μιας και ο Βόλος που έχασε στην έδρα του Άρη την περασμένη Πέμπτη, παίζει σήμερα στην Τούμπα και λογικά δεν θα πάρει κάποιον βαθμό. Επίσης, οι 4 επόμενες ομάδες στην βαθμολογία παίζουν μεταξύ τους.

Έτσι οι «πράσινοι» με νίκη θα ψιλοκαθιερωθούν στην πρώτη 5άδα και το ξέρουν. Μπορεί να έχει μία από τις χειρότερες εντός έδρας επιθέσεις, αλλά περιμένω κάποια στιγμή ένα ξέσπασμα και πού θα βρει καλύτερα, απέναντι στην χειρότερη εκτός έδρας άμυνα. Μακέντα και Καρλίτος έχουν σιγήσει τώρα τελευταία και θεωρώ πως όποιος ξεκινήσει θα σκοράρει, ίσως και δύο γκολ.

Από την άλλη, οι «βυσσινί» όταν φεύγουν από τον θεσσαλικό κάμπο, δέχονται δύο γκολ ανά αγώνα και στα 3 τελευταία έχουν δεχτεί σύνολο 11 γκολ. Μπορεί να σκοράρουν σχεδόν σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά δεν βλέπω πώς μπορούν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στη Λεωφόρο. Διαχρονικά δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό, αλλά στη συνολική παράδοση, οι γηπεδούχοι υπερέχουν έχοντας κερδίσει πάνω από τα μισά ματς ανεξαρτήτου έδρας. Το «τριφύλλι» έχει να κερδίσει 3 χρόνια όταν είναι γηπεδούχος και νομίζω πως ήρθε η ώρα.

Η ΑΕΛ φέτος είναι από τα φαβορί για υποβιβασμό κι αυτό το χάλι πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός.

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μονό
21:45
Νιούπορτ - Μπράιτον
Goal/goal
1.90
Δυάδυ (απόδοσης 3.83)
19:30
Παναθηναϊκός - Λάρισα
1 & over 1,5
2.02
21:45
Νιούπορτ - Μπράιτον
Goal/goal
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις