Aμφίτερμα στον Bορρά

Aμφίτερμα στον Bορρά

Καλημέρα μάγκες κουβανέζοι. Συνεχίζει να μας ”πηγαίνει” το 2021, αλλά κρατάμε χαμηλά τη μπάλα.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το αγγλικό FA Cup, παρόλο που δεν συνηθίζω να ποντάρω σε κύπελλα. Η εξαίρεση αφορά το παιχνίδι ΜπλάκμπερνΝτονκάστερ.

Λογικό φαβορί οι Ρόβερς, καθώς αγωνίζονται μία κατηγορία (Championship) πιο πάνω από τη σημερινή αντίπαλό της. Είναι όμως δύο ομάδες που δεν το έχουν και πολύ με τις ισοπαλίες. Η γηπεδούχος όμως, έχει στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, τον Άνταμ Άρμστρονγκ. Το πιο αξιοσημείωτο είναι πως από τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι σήμερα, όποτε σκοράρει, η ομάδα του παίρνει τη νίκη. Αν παίξει βασικός θεωρώ πολύ πιθανό να σκοράρει, ίσως και δύο φορές. Στην έδρα της δεν τα πηγαίνει άσχημα, όμως τρέχει ένα σερί 6/6 goal/goal και γενικότερα, ο ρυθμός που δέχεται γκολ ξεπερνάει το ένα γκολ ανά ματς. Έτσι, με το σκεπτικό πως θα σκοράρει ο Άρμστρογνκ, κυνηγάμε κι ένα γκολ από την φιλοξενούμενη. H οποία Ντονκαστερ, μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της, στην έδρα της, εναντίον της Σρούσμπερι, έτρεχε σερί 16 συνεχόμενων αγώνων που παραβιάζει την αντίπαλη εστία. Μακριά από την έδρα της τα πηγαίνει πολύ καλά, καθώς έχει κερδίσει τα μισά από τα συνολικά 8 παιχνίδια που έχει δώσει. Είναι αξιόμαχη ομάδα και έχει την καλύτερη επίθεση στη League One.

Βέβαια, ο προπονητής ανοίγει το ροτέισον και μερικές φορές της έχει στοιχίσει, αλλά το καλό είναι πως παρουσιάζεται σε κάθε ματς φρέσκια. Σήμερα, αναλόγως τις 11άδες που θα κατεβάσουν οι δύο ομάδες, θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση κι ας ελπίσουμε πως θα σκοράρει έστω ένα γκολ για να μας πληρώσει το αμφίτερμα.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Από τη βόρεια Αγγλία, κατηφορίζουμε λίγο, στη βόρεια Γαλλία. ΛανςΣτρασβούργο το παιχνίδι και πρόκειται για δύο ομάδες που παίζουν μπαλίτσα και δεν κάθονται πίσω να φυλάξουν τα νώτα τους. Σε κάθε ματς κατεβαίνουν με επιθετικό προσανατολισμό και κύριος στόχος τους είναι το γκολ. Η Λανς κατεβαίνει με επιθετικό 3-4-3, ενώ το Στρασβούργο σχεδόν πάντα με δύο επιθετικούς μπροστά. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι, παρότι νεοφώτιστοι. Εντός έδρας έχουν κερδίσει τα μισά παιχνίδια που έχουν δώσει σκοράροντας σχεδόν δύο γκολ ανά ματς. Βέβαια, έχουν μία από τις χειρότερες άμυνες, αλλά αυτό είναι λογικό, αφού ο τρόπος παιχνιδιού τους, αφήνει κενά πίσω. Κενά που μπορεί να εκμεταλλευτούν οι Αλσατοί, μιας και εκτός έδρας έχουν την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Βρίσκει δίχτυα σχεδόν δύο φορές ανά ματς, αλλά αντίστοιχα δέχεται 2 γκολ/αγώνα. Οι απουσίες που έχει είναι μακροχρόνιες και έχει μάθει να ζει μ’ αυτές, άλλωστε ο προπονητής τους χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα ασχέτως ποιους παίκτες θα επιλέξει, ειδικά όταν πρόκειται να αντιμετωπίσει ομάδες του ίδιου ή λίγο καλύτερου επιπέδου από αυτήν. Δεν αποκλείεται λοιπόν, το παιχνίδι να ανοίξει και να έχουμε σκορ του στυλ 2-2 ή 3-3 αλλά εμάς και το 1-1 μας κάνει.

Τέλος, από την παράδοση βλέπουμε ότι είτε στην πρώτη κατηγορία είτε στην δεύτερη, τα τελευταία 11 παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας, έχουν έρθει goal/goal.

Μονό
17:00
Μπλάκμπερν - Ντονκάστερ
Goal/goal
1.75
Δυάδα (απόδοσης 3.15)
17:00
Μπλάκμπερν - Ντονκάστερ
Goal/goal
1.75
22:00
Λανς - Στρασβούργο
Goal/goal
1.8
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις