Στα χαμηλά της Αγγλίας

Στα χαμηλά της Αγγλίας

Δεν κάναμε το ποδαρικό που έπρεπε για τη νέα χρονιά, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε σήμερα, με δύο παιχνίδια από Αγγλία και συγκεκριμένα στην 1η κατηγορία, αφού δεν έχουμε αγωνιστική δράση ούτε σε Premier League ούτε Championship.

Χτίζοντας σερί

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Λίνκολν, ανοίγει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής το μεσημέρι του Σαββάτου. Απέναντί της, η επικίνδυνη και αξιόλογη Πίτερμπορο. Η Λίνκολν έχει χτίσει ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών και φυσικά θέλει να το διευρύνει, έτσι ώστε να ανοίξει την ψαλίδα από την δεύτερη Χαλ. Βέβαια, η Χαλ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και έτσι οι γηπεδούχοι δεν πρέπει να επαναπαυτούν στην εικονική διαφορά των 4 βαθμών που τις χωρίζουν.

Η Πίτερμπορο κάνει και αυτή μια αξιόλογη πορεία και βρίσκεται στα ψηλά σκαλιά του βαθμολογικού πίνακα, καθώς κατέχει για την ώρα την 5η θέση. Βέβαια, τα πράγματα στην Αγγλία είναι πολύ ρευστά και αλλάζουν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας δεν τα πάνε και τόσο καλά, αφού απέχουν από τις νίκες εδώ και 5 αγωνιστικές. Φυσικά, το έργο τους πολύ δύσκολο σήμερα στο “LNER Stadium”. Φαίνεται εξάλλου και στην παράδοση μεταξύ τους, αφού η Λίνκολν παραμένει αήττητη από την σημερινή της αντίπαλο στους τελευταίους 4 αγώνες μεταξύ τους μέσα στην έδρα της.

Θα στηρίξω τους γηπεδούχους, που διαγράφουν πορεία πρωταθλητισμού και εάν θέλουν να παραμείνουν σε αυτή δεν πρέπει να χάσουν βαθμούς.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Ουραγός που σκοράρει

Ουραγός φυσικά παραμένει η Μπέρτον, αφού έχει καταφέρει να κάνει 5 συνεχόμενες ήττες και έχει κολλήσει στον πάτο της βαθμολογίας, και δείχνει πως η κατάσταση πολύ δύσκολα μπορεί να αντιστραφεί. Η Τζίλιγχαμ κυμαίνεται στη μέση της κατάταξης και θέλει να αποφύγει όσο το δυνατόν συντομότερα την επικίνδυνη ζώνη. Έχει μία νίκη στα 6 τελευταία της παιχνίδια και σήμερα είναι ευκαιρία να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Αξιοσημείωτο είναι πως η φιλοξενούμενη έχει καταφέρει να δεχτεί γκολ αλλά και να βάλει στα τελευταία της 10 ματς.

Η Τζίλιγχαμ φυσικά δεν διαθέτει άμυνα από γρανίτη και σίγουρα θα μπει σε μπελάδες, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν να χάσουν κάτι και μπουν στο παιχνίδι να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Θα πάω με ένα combo εδώ, που μου κέρδισε το ενδιαφέρον λόγω αρκετά καλής απόδοσης.

Το απόλυτο chat για live betting, χαβαλέ, καφριλίκια. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μονό
14:30
Λίνκολν - Πιτέρμπορο
1X & over 1,5
1.97
Combo
16:00
Τζίλιγχαμ - Μπέρτον
1X & goal/goal
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις