Ο θεσμός των σαπράιζες

Ο θεσμός των σαπράιζες

Με ματιάξατε λίγο, το κερατό μου, αντί να ανασυγκροτηθώ, είπα να ρίξω και σήμερις τον οβολό μου. Το πρόγκραμ, βοηθά.

Μπεγκίνινγκ με τουνάιτς ντέρμπι, διότι στη Γερμανία κλάσικο από τα παλιά, τις ολντ γκουντ ντέις, είναι αυτό ανάμεσα σε Μπορούσια και Μπάγερν στο Μένχενγκλαντμπαχ. Τα Βαυαυράκια δέχθηκαν πρώτα γκολ επί οκτώ σερί γκέιμς (!) και ξανά δεν έχασαν (5-3-0), 5-2 έκανε το 0-2 με τη Μάιντς αλλά η Γκλάντμπαχ είναι πιο σίριους τιμ – κι ας λείπει ο Τιράμ. Ιμπόρταντ ότι επί ημερών Φλικ εις το τιμόνιον η Μπάγερν έχει χάσει τρεις φορές σε 59 γκέιμς, η μία ήταν από την Μπορούσια.

Σέκοντλι για απόψε, η Πάλας. Νοκ άουτ ματς Κυπέλλου απόψε στο Γούλβερχαμπτον, με τη Γουλβς να παίζει με αλλαγές και αμυντικά να παραπαίει. Τα λυκάκια μόνο ομάδα Εφ Εϊ Καπ δεν είναι, αποκλείονται συνήθως από νωρίς ενώ λείπουν Μπολί, Γιόνι, Μάρσαλ, Ποντένσε, Χιμένες και αμφίβολος είναι ο Ντεντόνκερ. Στην Πάλας ίσως ο ηγετικός Μιλιβόγεβιτς επιστρέψει, κομβική η παρουσία του. Ο θεσμός των σαπράιζες, ίσως μας βγει φρομ τουνάιτ.

Fun bet
21:30
Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου
1
5.50
Μονό
21:45
Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας
Πρόκριση Κρίσταλ Πάλας
2.55
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις