Κόντρα απουσιών στο Βίγκο

Κόντρα απουσιών στο Βίγκο

Βατερλό την Τετάρτη, μια επιστροφή μόνο, πρόκριση Μάλαγα με πολλά παρελκόμενα και αποκλεισμός σοκ η Ατλέτικο και πολλά αποτελέσματα εκπλήξεις, κάποια από τα οποία θα αναφερθούν και κατά την διάρκεια του Σ/Κ, στις ερχόμενες αναλύσεις των αγώνων.

Διατηρώ την ψυχραιμία μου λόγο των ημερών, ρόδα είναι και γυρίζει…

Στο Βίγκο η Θέλτα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Μια Θέλτα που δείχνει σημάδια πτώσης. Ηττήθηκε φυσιολογικά από τη Ρεάλ στο τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με 2-0, αν και έπαιξε αρκετά καλά και είχε κάποιες στιγμές που θα μπορούσε να σκοράρει. Το κάζο ήρθε στο κύπελλο. Με αρκετές αλλαγές, κυρίως λόγο απουσιών, ηττήθηκε 5-2 από την Ίμπιζα, ομάδα γ’ κατηγορίας.

Μεγάλο πλήγμα από πολλές απόψεις, αλλά χειροτερεύει η κατάσταση, καθώς στις απουσίες κομβικών παιχτών του Άλβαρεζ, Νολίτο και Τάπια, προστέθηκε και ο ηγέτης της ομάδας Ιάγκο Άσπας που θα λείψει για περίπου τρεις εβδομάδες. Μικρό το ρόστερ, πολλοί οι αγώνες και τώρα θα πρέπει να βγάλει λαγούς από το καπέλο ο Κουδέτ για να βρει βαθμούς η ομάδα του.

Η Βιγιαρεάλ συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα δείχνοντας ότι η ήττα από τη Σεβίλλη ήταν μια κακή παρένθεση. Νίκησε 2-1 την Λεβάντε στο πρωτάθλημα και 4-1 την Θαμόρα για το Κύπελλο. Έχει και αυτή θέματα και απουσίες, με κυριότερες των βασικών της μπακ Ιμπόρα και Κοκλέν, ενώ αμφίβολος δίνεται ο επιθετικός Αλκάθερ. Φαίνεται όμως ότι μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα προβλήματα της λόγο του ορθού rotation που κρατάει σχεδόν όλους τους παίχτες ετοιμοπόλεμους. Πάνω σε αυτά θα στηριχτώ για να ποντάρω στην νίκη των φιλοξενούμενων.

Καλή συνέχεια.

Μονό
22:00
Θέλτα - Βιγιαρεάλ
2 dnb
1.71
Μονό
22:00
Θέλτα - Βιγιαρεάλ
2
2.36
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις