Τα mismatch πληρώνουν από 1.86 μέχρι… 4.50

Τα mismatch πληρώνουν από 1.86 μέχρι... 4.50

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Euroleague, Μπάγερν, για τη 1η αγωνιστική του 2ου γύρου. Στον 1ο γύρο ηττήθηκε εύκολα χωρίς να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα, όχι τυχαία. Η ομάδα του Τρινκέρι είναι φέτος καλύτερη από τους Πειραιώτες σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού. Η άμυνά της είναι από τις πιο δυνατές της διοργάνωσης, καθώς δέχεται μόλις 75,23  μ.ό. πόντων. Αντίθετα αυτή των γηπεδούχων έχει σοβαρά προβλήματα, αφού δέχθηκε κατά μέσο 88,5 πόντους στα τελευταία 4 παιχνίδια. Εδώ βρίσκεται και το κλειδί της σημερινής αναμέτρησης.

Αν ο Ολυμπιακός δεν σφίξει την άμυνα του θα έχει σοβαρό πρόβλημα από την πολυφωνική επίθεση της Μπάγερν. Υπάρχουν δύο παίκτες της ειδικά, που πιστεύω ότι η ομάδα του Μπαρτζώκα δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει. Δεν υπάρχει στο ρόστερ ο βαρύς ψηλός που να μπορεί να σπρώξει τον Ρέινολντς. Ο θηριώδης σέντερ υπερισχύει στα περισσότερα παιχνίδια και ειδικά σήμερα δε θα βρει αντίπαλο στα μέτρα του. Επίσης δεν βλέπω κάποιον που να μπορεί να προλάβει τον Μπόλντγουιν. Ο Αμερικανός playmaker έχει πολύ γρήγορο πρώτο βήμα και φοβερή έκρηξη. H περιφερειακή άμυνα των γηπεδούχων είναι γενικότερα αργή και θα έχει πρόβλημα και με τα υπόλοιπα γκαρντ της Μπάγερν.

Η γερμανική ομάδα είναι 4η με ρεκόρ 11-6 και παίζει για μένα το ιδανικό μπάσκετ, επιβάλλοντας έναν πολύ καλό ρυθμό στα παιχνίδια της. Ο Ολυμπιακός είναι 9ος με ρεκόρ 8-8. Γιατί να είναι το φαβορί του σημερινού αγώνα, ακόμα δεν το έχω καταλάβει, αλλά σκοπεύω να το εκμεταλλευτώ ποντάροντας το διπλό τόσο σε χάντικαπ, όσο και σε καθαρή νίκη. Πολλοί περιμέναν ότι η Μπάγερν θα ξεφουσκώσει, άλλα θα περιμένουν πολύ. Τουλάχιστον μέχρι το final four και βλέπουμε…

Το funbetάκι μας σήμερα θα το ρίξουμε στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ υποδέχεται τη φιλόδοξη Αρμάνι χωρίς τους Ράντολφ, Ντεκ και Γιουλ. Ο τελευταίος μπορεί να είναι εκτός φόρμας, άλλα παραμένει πάντα κομβικός για το παιχνίδι των Ισπανών. Η φοβερή ενέργεια του Ντεκ θα λείψει πολύ κυρίως από την άμυνα και ο Ράντολφ είναι ίσως ο καλύτερος Αμερικανός παίκτης της Εuroleague την τελευταία πενταετία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν φέτος πολύ ταλέντο, αλλά δε διαθέτουν χαρακτήρα. Απόψε ίσως είναι μια ευκαιρία να αρχίσουν να τον χτίζουν, μέσα από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Moνό
21:00
Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου
2 (+4,5)
1.86
Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου
Πρώτος σκόρερ, Μπόλντγουιν
4.50
Fun bet
22:00
Ρεάλ - Αρμάνι Μιλάνο
2
3.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις