Η κατάρα και ο σκόρερ στο 2.60

Η κατάρα και ο σκόρερ στο 2.60

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Επιστρέφουμε μια ασυνήθιστη μέρα για την στήλη μετά από την παταγώδη αποτυχία για 2η συνεχή φορά σε επιλογή μας, με την Αγγλία μεσοβδόμαδα να μας πληγώνει ξανά και συγκεκριμένα η League 2, αφού η Μάνσφιλντ σε έναν ταλαιπωρημένο αγωνιστικό χώρο κέρδισε με σχετική ευκολία την Σάλφορντ (2-1), που εμφάνισε ξανά αδυναμία σε εκτός έδρας ματς. Σήμερα έχουμε αγγλικό παιχνίδι στο πρόγραμμα, αλλά θα το αφήσουμε στην άκρη για κάτι άλλο. Είναι Παρασκευή και αν θα μπορούσε η Γκλάντμπαχ να την ξορκίσει, ή και να την αφαιρέσει ακόμα από το ημερολόγιο θα το έκανε. Το λόγο θα τον μάθετε παρακάτω.

Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου

Την πρωτοπόρο Μπάγερν  υποδέχεται η Γκλάντμπαχ και έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δυσθυμία, αφού δεν έχει κερδίσει ποτέ Παρασκευή, ιδίως μετά από διακοπές! Η ομάδα του Ρόζε ίσως θα προτιμούσε να έδινε και εκτός τον αγώνα, αφού είναι πιο επικίνδυνη μακριά από το «σπίτι» της παρά όταν αγωνίζεται σε αυτό. 2-2-2 έχει στα 6 τελευταία της παιχνίδια εντός, έχει μαζέψει μόλις 10 β. / 7 αγ. ενώ εκτός έδρας ήδη έχει 11 β. / 7 αγ. Η νίκη στο κύπελλο με 5-0 επί της άσημης Έλβερσμπεργκ σε συνδυασμό με το νικηφόρο 1-0 επί της Αρμίνια στο Μπίλεφελντ έδωσαν τέλος στο κακό σερί της (είχε 6 διαδοχικά ματς δίχως νίκη).

Σημαντικές, ωστόσο, οι απουσίες της με τον βασικότατο και πολύπλευρο επιθετικό Τουράμ να είναι τιμωρημένος για ακόμα 3 παιχνίδια λόγω του ότι έφτυσε παίκτη της Χόφενχαϊμ στο παιχνίδι της 19ης Δεκεμβρίου, τον επίσης επιθετικό Λάζαρο να είναι τραυματίας με το κακό να τριτώνει, καθώς και ο τρίτος επιθετικός Ιμπραχίμα Τραορέ είναι ασθενής. 4/6 οver 2,5 και 5/6 G/G εντός για την ομάδα του Μάρκο Ρόζε.

“Το έχουμε αντιμετωπίσει (σ.σ. τις αργές εκκινήσεις μας) και θέλουμε να πάμε στο παιχνίδι με διαφορετική νοοτροπία και στάση. Θέλουμε να κερδίσουμε περισσότερες προκλήσεις και να κάνουμε περισσότερα, όταν δεν έχουμε την κατοχή, κάτι που είναι σημαντικό. Δεν μπορούμε απλώς να βασιζόμαστε στον Μάνου (Λεβαντόφσκι). Πρέπει να δείξουμε για τι είμαστε ικανοί”, ήταν τα ψυχωμένα λόγια του Χάνσι Φλικ, που είδε τη ραθυμία της ομάδας του να πληρώνεται με 0-2 από την Μάιντζ, αλλά οι Βαυαροί είχαν διάρκεια, αντοχές και το τελικό 5-2 τους δικαίωσε.

Απών κατά πάσα πιθανότητα ο βασικός εξτρέμ Γκνάμπρι, λογικά ο έτερος πλάγιος επιθετικός, Κομάν, θα είναι διαθέσιμος και ο Μίλερ αναμένεται βασικός, που σκοράρει αρκετά απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Στο 4-2-0 η Μπάγερν εκτός, προς ώρας, ενώ έχει 6/6 G/G λόγω ευάλωτης άμυνας και 4/6 over 2,5.

Εκτίμηση: Φορμαρισμένοι οι Βαυαροί με ένταση και επιθετικότητα στα παιχνίδια τους, ευάλωτοι αμυντικά, κάπως προβλέψιμοι με Λεβαντόφσκι και ο Μίλερ μια έφεση στο σκοράρισμα απέναντι στην Γκλάντμπαχ την έχει. Όλα οδηγούν σε σκόρερ και συνδυασμό νίκης.

Μονό
21:30
Γκλάντμπαχ - Μπάγερν Μονάχου
2 & over 2,5
1.95
Σκόρερ
21:30
Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχου
Μίλερ anytime scorer
2.6
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις