ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

«Ερυθρόλευκη» αντίδραση

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

«Ερυθρόλευκη» αντίδραση

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

«Ερυθρόλευκη» αντίδραση

Προγνωστικά Euroleague

Πολύ καλή εκκίνηση στην νέα χρονιά κάναμε, με 2/3 σωστές επιλογές στα παιχνίδια του Champions League, μας χάλασε το απόλυτο η Σαραγόσα με την μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Νίζνι. Διήμερο με παιχνίδια στην Euroleague και πολύ καλές επιλογές.

Νίκη μετά από 57 μέρες

Ο Ολυμπιακός (8-8) έκανε το χρέος του κόντρα στην Χίμκι, σκόραρε 105 πόντους και έφτασε με σχετική ευκολία στην νίκη. Μετά από 16 αγωνιστικές λοιπόν οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο 50%, αγωνιστικά δεν πείθουν καθώς δεν είναι ιδιαίτερα σταθεροί, αλλά βρίσκονται μόλις μία νίκη μακριά από την 8η θέση. Αγκάθι στην φετινή τους πορεία είναι η έδρα τους, όπου έχουν μόλις 3 νίκες σε σύνολο 8 αγώνων, με τελευταία αυτή κόντρα στην Άλμπα στις 12 Νοεμβρίου.

Στα αγωνιστικά προέκυψε πρόβλημα με τον Σακίλ Μακίσικ, που ένιωσε πρόβλημα στην ποδοκνημική και ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα αποφασιστεί ή όχι η συμμετοχή του. Στα πιτς παραμένει και ο Παπανικολάου, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε τον αγώνα ως παιχνίδι δίχως αύριο.

Από τη μεριά της, η Μπάγερν (11-6) συνέτριψε την Μπαρτσελόνα στηριζόμενη στα «όργια» του Γουέιντ Μπάλντγουιν και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, παρέα με τους Καταλανούς. Όμως, στις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει καλό πρόσωπο μακριά από την Γερμανία, έχει υποστεί 4 συνεχόμενες ήττες. Προσθέστε σε αυτές και την ήττα από την μισή Άλμπα Βερολίνου την Κυριακή για το γερμανικό πρωτάθλημα, φαίνεται αμέσως ότι χάνει πολύ από την δυναμική της στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Εάν οι Πειραιώτες θέλουν να βρεθούν στις 8 πρώτες θέσεις τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα νικήσουν. Η Μπάγερν είναι σε πολύ καλή βαθμολογική θέση, αλλά έχει τρανταχτές αδυναμίες ειδικά μακριά από την έδρα της.

Τον… χαβά της

Την εξαιρετική της πορεία τον τελευταίο καιρό συνέχισε η Ζαλγκίρις (10-7), που πλέον βρίσκεται στην 6η θέση και δείχνει ικανή για τη υπέρβαση την φετινή χρονιά. Προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες ολοκληρώνοντας ένα σχετικά εύκολο πρόγραμμα, καθώς μόλις μία από τις αντιπάλους της είχε θετικό ρεκόρ. Επιθετικά έχει πλουραλισμό και αρκετές λύσεις, ενώ και αμυντικά είναι αρκετά αξιόπιστη.

Απέναντί της θα βρει την δυσάρεστη έκπληξη της φετινής χρονιάς Χίμκι (2-15) που συνεχίζει να μετράει ήττες αλλά και απογοητευτικές εμφανίσεις. Τελευταία κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου ήταν ανύπαρκτη αμυντικά δεχόμενη για 4η φορά φέτος περισσότερους από 100 πόντους. Οι Ρώσοι προσπαθούν να κερδίσουν όλα τους τα παιχνίδια από την επίθεσή τους, προσφέροντας γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια με αρκετές κατοχές. Το μπάσκετ που παίζουν όμως δεν έχει συνοχή και στηρίζονται, σχεδόν αποκλειστικά, στις ατομικές εμπνεύσεις.

Εάν η Ζαλγκίρις βρει ρυθμό στην έδρα της δεν σταματάει και κόντρα στην χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης αυτό θεωρώ ότι θα συμβεί με σχετική ευκολία. Δεν θα επιχειρήσω να κοντράρω τη Χίμκι, διότι έχει εξαιρετικούς παίχτες και μετά από 9 συνεχόμενες ήττες θα θελήσουν να δώσουν απαντήσεις. Εάν θα το κάνουν αυτό στο Κάουνας μένει να το δούμε.

Γεμάτη απουσίες

Όποιος ξεγράφει τη Ρεάλ Μαδρίτης (12-5) εξαιτίας των απουσιών, των αποχωρήσεων ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος καλά θα κάνει να αναθεωρήσει. Κόντρα στην Εφές πήρε μία πολύ σπουδαία νίκη, σε μία έδρα που λίγοι θα περάσουν, χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα στην απόδοσή της. Είχε μόλις τρεις παίχτες με διψήφιο αριθμό πόντων αλλά ήταν εξαιρετική στην άμυνα, αναγκάζοντας τους αντιπάλους της να πετύχουν μόλις 65 πόντους. Με αρκετές απουσίες όμως θα παραταχθεί κόντρα στην Αρμάνι καθώς ο Γιουλ έμεινε εκτός αποστολής, ενώ Ρούντι και Ντεκ θα φανεί την τελευταία στιγμή εάν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν.

Η Αρμάνι Μιλάνο (9-7) προέρχεται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες που την έριξαν εκτός οκτάδας. Η απόδοσή της συνεχίζει να μην είναι σταθερή ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί η απαραίτητη χημεία μεταξύ των αρκετών καινούριων παικτών. Θα έχει όμως μίας πρώτης τάξης ευκαιρίας να διεκδικήσει την νίκη ενώ θα προσπαθήσει να χαλάσει την δημιουργία των Ισπανών. Οι Ιταλοί θα πάνε σε αργό ρυθμό το παιχνίδι θέλοντας να το «κλέψουν» στο φινάλε και οι Ισπανοί καλούνται να καλύψουν τις απουσίες βασικών παιχτών τους. Θεωρώ ότι το line είναι σε υψηλές τιμές και για αυτό θα προτιμήσω να ποντάρω το under.

Δυάδα (απόδοσης 3.36)
20:00
Ζαλγκίρις - Χίμκι
Ζαλγκίρις οver 87,5
1.83
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Αρμάνι Μιλάνο
Ρεάλ under 81,5
1.83
Fun bet
20:00
Ζαλγκίρις - Χίμκι
2 & οver 170,5
6.30
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου
1 & οver 147,5
2.12
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις