ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

To Brexit και οι αλλαγές στις μεταγραφές

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

To Brexit και οι αλλαγές στις μεταγραφές

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

To Brexit και οι αλλαγές στις μεταγραφές

To Brexit και οι αλλαγές στις μεταγραφές

Το διαζύγιο ανάμεσα σε ανάμεσα σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Ηνωμένο Βασίλειο είναι πλέον γεγονός. Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταβατική περίοδος και πλέον το πολυπόθητο Brexit απέκτησε σάρκα και οστά. Και όπως είναι φυσικό οι διαφοροποιήσεις και οι αλλαγές που αυτό θα επιφέρει σε πολλούς τομείς θα είναι αρκετές.

Πόσο επηρεάζει όμως το ποδόσφαιρο; Ποιες θα είναι οι συνέπειες που αυτό θα έχει στις μεταγραφές στο, κατά τεκμήριο, κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, την Premier League;

Μία από τις βασικές αλλαγές είναι το γεγονός ότι πλέον οι ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα στις ομάδες τις Premier League αλλά θα πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις ώστε να αποκτήσουν άδεια εργασίας. Τα κριτήρια δηλαδή που ίσχυαν μέχρι τώρα για τους μη Ευρωπαίους. Ποια είναι αυτά; Ένας μη Βρετανός ποδοσφαιριστής λοιπόν τώρα, και όχι μη Ευρωπαίος όπως ίσχυε μέχρι στιγμής, για να λάβει άδεια εργασίας και να μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα θα πρέπει να έχει συμπληρώσει με την Εθνική του ομάδα έναν συγκεκριμένο αριθμό αγώνων την τελευταία διετία. Αν η Εθνική του ομάδα βρίσκεται στην 1η με 10η  θέση της κατάταξης της FIFA θα πρέπει να έχει αγωνιστεί στο 30% των παιχνιδιών της τα προηγούμενα δύο έτη, αν είναι από 11η ως 20η στο 45%, από 21η ως 30η στο 60% και από 31η ως 50η στο 75%.

Σε διαφορετική περίπτωση ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να έχει συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό πόντων, ο οποίος προσμετράται ανάλογα με τις εμφανίσεις που αυτός θα έχει στην ομάδα του και το επίπεδο του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται. Ο Μπενζεμά για παράδειγμα, ο οποίος για εξωαγωνιστικούς λόγους δεν καλείται πλέον στην Εθνική Γαλλίας και άρα δεν πληροί τις προϋποθέσεις για άδεια εργασίας μέσω των εμφανίσεων στην Εθνική του ομάδα, μπορεί χωρίς κανένα πρόβλημα να πάρει μεταγραφή στην Premier League, επειδή έχει συμμετοχές με τη Ρεάλ σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Μία ακόμη αλλαγή έχει να κάνει με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η FIFA απαγορεύει ούτως ή άλλως τις μεταγραφές ανήλικων ποδοσφαιριστών, κάτω δηλαδή των 18 ετών, στο εξωτερικό. Επιτρέπει όμως των μετακίνηση παικτών ηλικίας 16-18 χρόνων εντός των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και εδώ έρχεται και η αλλαγή που θα προκύψει για τις ομάδες της Premier League λόγω του Brexit. Πλέον δεν θα έχουν το δικαίωμα να αποκτούν ποδοσφαιριστές μεταξύ 16-18 χρόνων από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως μπορούσαν να πράξουν τα προηγούμενα έτη. Συνεπώς δεν θα υπάρξουν στο εξής περιπτώσεις ανάλογες του Πογκμπά και του Φάμπρεγκας που ήρθαν στο νησί σε νεαρή ηλικία (16 ετών αμφότεροι).

Αυτές, λοιπόν, είναι, όσο πιο απλά γίνεται, οι δύο βασικές συνέπειες του Brexit στις, από εδώ και πέρα, μεταγραφές των αγγλικών ομάδων.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις