Λαυράκια… στο Euroleague Fantasy

Λαυράκια... στο Euroleague Fantasy

Είμαστε πιστοί στο πρώτο ραντεβού μας στη νέα χρονιά για το Euroleague Fantasy Challenge, καθώς η Euroleague επιστρέφει με την 18η αγωνιστική και 1η του δεύτερου γύρου της regular season. Όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα, θα αναλύσουμε τις προτάσεις μας για αυτή τη βδομάδα.

Μην ξεχνάτε το πρωτάθλημά μας, στο οποίο μπορείτε να συμμετέχετε με τον κωδικό “KNZVSSLH”. Στην 1η θέση συνεχίζει να βρίσκεται η ομάδα “Chicago 1976”, ενώ στην επιμέρους βαθμολογία του 17ου γύρου, την πρωτιά κατέλαβε η “Saint Rentis”.

Η value for money επιλογή

Βλέποντας τις απουσίες των ομάδων και τις διασταυρώσεις της αγωνιστικής, κατέληξα σε έναν παίκτη που κοστίζει φθηνά, αλλά μπορεί να φέρει πόντους. Πρόκειται για τον Άντε Ζίζιτς της Μακάμπι. Ο Κροάτης διανύει μια όχι και τόσο καλή περίοδο στη σεζόν, καθώς ο χρόνος του μετά την επάνοδο του Χάντερ έχει μειωθεί. Ωστόσο, στον αγώνα απέναντι στην Άλμπα, ο Αμερικανός θα απουσιάζει λόγω τραυματισμού. Αυτό το γεγονός αυτόματα υποχρεώνει το Σφαιρόπουλο να δώσει περισσότερο χρόνο στο Ζίζιτς. Δεδομένης της αδύναμης γραμμής ψηλών της Άλμπα, παρά την επιστροφή του Λάμερς, αλλά και της τιμής του Κροάτη που είναι μόλις 830 χιλιάδες, θεωρώ πως είναι μια αξιόλογη επιλογή για τα χρήματά του.

Σε ανοδική πορεία

Η δεύτερη επιλογή μου είναι ένας παίκτης που βιάστηκα να αγοράσω και επειδή με απογοήτευσε, τον πούλησα γρήγορα. Ωστόσο, φαίνεται να βρήκε τα πατήματά του, αν και χρειάστηκε 2-3 αγωνιστικές παραπάνω. Μιλάω για το Νίκο Λαπροβίτολα της Ρεάλ που μέσα σε λίγες βδομάδες ανέβηκε από τα 400 στα 800 χιλιάρικα. Στα 3 τελευταία παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό, Άλμπα και Εφές, συγκεντρώνει μονίμως διψήφια βαθμολογία στο σύστημα αξιολόγησης, με χρόνο πάνω από 25 λεπτά και γεμάτες στατιστικές σε σκορ και δημιουργία. Ο Αργεντίνος φαίνεται να παίρνει ψυχολογία και σύντομα πιστεύω ότι η τιμή του θα ανέβει πάνω από το εκατομμύριο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις