ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σε Βελιγράδι και Βαρκελώνη... μέχρι 3.12!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Σε Βελιγράδι και Βαρκελώνη... μέχρι 3.12!

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σε Βελιγράδι και Βαρκελώνη… μέχρι 3.12!

Σε Βελιγράδι και Βαρκελώνη... μέχρι 3.12!

“Τ’ είχες Γιάννη, τ’ είχα πάντα”!, που λέει κι ο λαός. Με μια τέτοια παροιμία θα τιμήσω τους εορτάζοντες σήμερα και θα περιγράψω τα αποτελέσματα της δευτεριάτικης στήλης. Από τα τρία σημεία που δώσαμε πέρασαν τα δύο και μάλιστα πολύ άνετα. Χάθηκε δυστυχώς μόνο η επιλογή του Tipster’s League. Βέβαια, το σημαντικό είναι πως ο απολογισμός της ημέρας είχε ένα μεγάλο “+” μπροστά και αυτό είναι που μετράει.

Επιστρέφω λοιπόν, σήμερα με καλή ψυχολογία και με στόχο το απόλυτο. Η στήλη θα είναι αμιγώς μπασκετική και θα περιλαμβάνει τις επιλογές μου από την 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου και συνολικά 18η της regular season στη Euroleague.

Στο πικ της η Φενέρ

Ξεκινάω από τον πρώτο χρονικά αγώνα της βραδιάς ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τη Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι είχαν κερδίσει στον πρώτο γύρο με 77-63 με τους Μπράουν, Ουλανόβας και Ντε Κολό να ξεχωρίζουν.

Οι Σέρβοι βρίσκονται στην 15η θέση με συνολικό σκορ 6-11. Προέρχονται από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 74-71. Ήταν ένα παιχνίδι που φάνηκε να ελέγχουν, εκμεταλλευόμενοι την κακή παρουσία των ”πρασίνων” στα τρία πρώτα δεκάλεπτα. Βέβαια, στο τέλος κόντεψαν να το χάσουν, όταν το ”τριφύλλι” ισοφάρισε σε 68-68. Τέλος καλό όλα καλά για το σύνολο του Ράντονσιτς που έφτασε τις 4 νίκες εντός. Στο γήπεδό του ο Ερυθρός σκοράρει και δέχεται σχεδόν 74 πόντους. Στη διάθεση του προπονητή θα είναι και ο νεοαποκτηθείς Νοκό που πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του. Αμφίβολοι παραμένουν οι Λόιντ, Χολ και Σιμόνοβιτς.

Η Φενέρ φαίνεται να ανεβάζει ρυθμούς τον τελευταίο καιρό. Προέρχεται από μια ευρεία νίκη επί της Βιλερμπάν με 81-59, ενώ έκανε και καλό ποδαρικό στο νέο έτος, κερδίζοντας εκτός έδρας τη Γαλατά για το πρωτάθλημα με 87-73. Η προσθήκη του Γκούντουριτς σε συνδυασμό με τη δυναμική επάνοδο των Βέσελι και Ντε Κολό έχουν δώσει ώθηση στην ομάδα του Κοκόσκοφ και πιστεύω, όπως είπα και στο άρθρο με τα μακροχρόνια στοιχήματα της Euroleague, πως η πορεία της στο δεύτερο γύρο θα είναι ανοδική. Εκτός έδρας έχει 3 νίκες και 6 ήττες, σκοράρει 68,7 πόντους και δέχεται σχεδόν 83.

Εκτίμηση: Η παρέα του Ντε Κολό δείχνει πως στοχεύει στα playoffs και πιστεύω πως σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να προσθέσει μία νίκη στο τσουβάλι της. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ και δε θα μου προκαλέσει έκπληξη μια νίκη των Τούρκων ακόμα και πάνω από τα προσφερόμενα χάντικαπ.

Περίεργα πράγματα στη Βαρκελώνη

Δύο ώρες αργότερα συγκρούονται στο “Παλάου Μπλαουγκράνα” η Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές φέτος, έχοντας από μία νίκη, και οι δυο ως φιλοξενούμενοι. Η μεν Μπάρτσα κέρδισε στον αγώνα της Euroleague με 71-66, ενώ η Βαλένθια πήρε τον αγώνα πρωταθλήματος με 100-90. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, δεν έχουμε δει διαφορά νίκης με πάνω από 10 πόντους τα τελευταία 3 χρόνια, και έχουν παίξει 13 παιχνίδια όλο αυτόν τον καιρό.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση από την αρχή της χρονιάς. Έχει τρεις συνεχόμενες ήττες από Μακάμπι, Εφές και Μπάγερν. Μάλιστα στον τελευταίο αγώνα, όπως και στην αναμέτρηση με τη Φουενλαμπράδα για το πρωτάθλημα, δεν αγωνίστηκε ο σταρ της ομάδας, Νίκολα Μίροτιτς. Ο σύλλογος απέδωσε την απουσία του σε προσωπικούς λόγους, χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω. Εγώ έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και πιθανότατα τη δυσκολία να αντεπεξέλθουν σε πολύ μεγάλα συμβόλαια. Προφανώς και τέτοιες ειδήσεις δεν βγαίνουν εύκολα προς τα έξω, όμως τα παραδείγματα είναι πολλά φέτος, και σίγουρα οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες σε όλα τα επίπεδα. Εκτός λοιπόν από τη συμμετοχή του Μίροτιτς που είναι αμφίβολη, το ίδιο ισχύει και για τους Κούριτς και Ντέιβις, ενώ σίγουρα θα απουσιάζουν οι Κλαβέρ και Ερτέλ.

Η Βαλένθια από την άλλη προέρχεται από μία ”αυτοκτονία” στην έδρα της Μπασκόνια. Βρέθηκε να κερδίζει μέχρι και με 17 πόντους (23-40), όμως στο τέλος ηττήθηκε με 71-70. Έκλεισε τον πρώτο γύρο με 10 νίκες, 4 εκ των οποίων εκτός έδρας. Μακριά από το γήπεδό της σκοράρει σχεδόν 84 πόντους και δέχεται κάτι παραπάνω από 81. Αμφίβολος για απόψε δίνεται ο Ντούμπλιεβιτς, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από τη στιγμή που η ομάδα ανακοίνωσε ένα κρούσμα covid-19, χωρίς ωστόσο να αναφέρει όνομα.

Εκτίμηση: Έτσι όπως είναι η Μπαρτσελόνα, σε συνδυασμό με την καλή εικόνα της Βαλένθια στη φετινή διοργάνωση, δε βλέπω πώς μπορούν οι γηπεδούχοι να κερδίσουν άνετα. Σίγουρα οι 3 συνεχόμενες ήττες δεν είναι καλό σερί και πρέπει να τερματιστεί. Φυσικά η παρουσία ή όχι παικτών που θα κριθεί την τελευταία στιγμή μπορεί να αλλάξει πολλά. Πάντως δεν πιστεύω πως το σκορ θα φτάσει πολύ ψηλά.

Μονό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε
2 (-1,5)
1.88
Combo
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε
2 (-4,5) & under 160,5
3.12
Combo
22:00
Μπαρτσελόνα - Βαλένθια
2 (+11,5) & under 170,5
1.78
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Βαλένθια
1 έως 9,5 πόντους
2.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις