Πληρώνει 2.20 το ντέρμπι των ουραγών

Πληρώνει 2.20 το ντέρμπι των ουραγών

Φίλοι μου κουβανέζοι, χαίρετε! Καλά έκλεισε και η χθεσινή μέρα για τη στήλη, καθώς το 3-0 στον αγώνα ΚλερμόνΓκρενόμπλ μάς έδωσε το 1.90 του ασιατικού που ήταν και η βασική επιλογή. Το… γαμώτο ήταν ότι δε σκόραρε η φιλοξενούμενη ομάδα να πληρωθούμε το 3.10 του combo, αλλά ας είναι.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1346590786259972097

Ένα ματσάκι ξεχώρισα για σήμερα, λόγω στατιστικών αλλά και έμπνευσης. Πάμε στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας. 

Λεϊσόες – Ολιβεϊρένσε 

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Segunda Liga της Πορτογαλίας, έχοντας 10 βαθμούς αμφότερες. Με τη μέχρι τώρα πορεία τους δείχνουν ότι θα παλέψουν ως το τέλος της σεζόν για την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό. 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ”λευκή” ισοπαλία απέναντι στην Κοβίλια. Αυτό ήταν και το μοναδικό ματς στην έδρα τους που δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα. Μέχρι πρότινος, σημείωναν 2 ανά αγώνα, καθώς συνολικά σε 5 εντός έδρας αναμετρήσεις έχουν ρεκόρ 2-2-1 με 8-7 τέρματα. Συμπέρασμα; Η επίθεση της Λεϊσόες λειτουργεί σωστά, αλλά αμυντικά τα θεματάκια υπάρχουν. Άλλωστε, στο 40% των αγώνων πετυχαίνουν αλλά και δέχονται γκολ και στα δύο ημίχρονα από τους αντιπάλους. 

Σήμερα αντιμετωπίζουν την Ολιβεϊρένσε, η οποία αγνοεί τι σημαίνει σωστή αμυντική συμπεριφορά με 11 τέρματα παθητικό σε 6 αγώνες εκτός έδρας. Ψάχνει νίκη από τις 20 Οκτώβρη, όταν και κέρδισε με 2-0 την Τσάβες, τελευταίος αγώνας που κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν εκτός. Δέχεται γκολ και στα δύο ημίχρονα στους μισούς αγώνες, όταν επισκέπτεται τις έδρες των αντιπάλων. Μόνο που απόψε θα έχει και τις δικές της ευκαιρίες για γκολ, καθώς απέναντι θα βρίσκεται μια επιρρεπής στα αμυντικά λάθη ομάδα. 

Πάω με το over, καθώς θεωρώ πως θα γίνει ανοικτός αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν μπορούν να αγωνιστούν βασιζόμενες σε αμυντική τακτική. Ένα σχετικά γρήγορο γκολ, θα κάνει ροντέο το ντέρμπι ουραγών. 

Μονό
20:00
Λεϊσόες - Ολιβεϊρένσε
Over 2,5
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις