Δίχτυα στο γυναικείο χάντμπολ

Δίχτυα στο γυναικείο χάντμπολ

Μαγικά πράγματα χθες στους προκριματικούς του Euro, από τη μία η Νορβηγία να παρακολουθεί πώς σκοράρει 33 γκολ η αντίπαλός της και από την άλλη η Σερβία (της έδιναν 8.00 απόδοση) να κερδίζει τους Γάλλους. Τα αφήνουμε πίσω και συνεχίζουμε…

Θα ξεκινήσουμε με το ωραίο φύλο και θα κλείσουμε με αυτό. Θα ρίξω τα δίχτυα μου στο γυναικείο χάντμπολ, επιμένοντας πάλι με Νορβηγία και ελπίζω τα κορίτσια μας να μη μας στείλουν για ψάρεμα όπως η εθνική ανδρών.

Τελευταίες οι δύο ομάδες, αλλά τη Raelingen την πιάνει κρύος ιδρώτας κάθε φορά που αντιμετωπίζει τη Larvik μιας και δεν την έχει κερδίσει ούτε μια φορά σε 10 αναμετρήσεις. Δεν είναι για ποντάρισμα ο άσος, ούσα τελευταία και χωρίς καμία νίκη η Larvik σε δέκα παιχνίδια με 23 γκολ επίθεση, έρχεται αντιμέτωπη με μια λίγο καλύτερη επίθεση των 24 γκολ, αλλά με δυο νίκες σε έντεκα ματς. Πολλά τα προσφερόμενα γκολ τα οποία δύσκολα θα επιβεβαιωθούν, ενώ επίσης θα ρισκάρω στο ημίχρονο/τελικό μιας και το έχουν ξανακάνει κάποιες φορές.

Μεταφερόμαστε στη Γερμάνια με την πρωτοπόρο Bietigheim να αντιμετωπίζει την προτελευταία ομάδα του πίνακα Mainz. Ό,τι και να κάνει η φιλοξενουμένη θα την φάει την 30άρα, αλλά θα βάλει τουλάχιστον τα μισά από αυτά. Αναμένω μια εύκολη νίκη για τη γηπεδούχο αλλά λιγάκι υπερβολικό το χάντικαπ των 17,5 γκολ.

Ακόμα μια γερμανική αναμέτρηση ανάμεσα στην BVB Dortmund και τη Halle Neustadt, με τη γηπεδούχο να παραμένει αήττητη και με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Επιθετικά πολύ δυνατή ομάδα με μέσο ορό 33 γκολ, θα έχει ένα εύκολο βράδυ απέναντι στην αντίπαλό της. Αν ανατρέξουμε στην παλιότερες αναμετρήσεις τους θα παρατηρήσουμε ότι υπάρχουν αρκετά καλές σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και πιστεύω ότι μια απλή νίκη αρκεί για τη BVB Dortmund. Θα ποντάρω στο χάντικαπ που είναι μεν οριακό, με βάση τους αριθμούς, αλλά αποδεκτό.

Θα κλείσουμε με Ουγγαρία σε ένα παιχνίδι οπού η γηπεδούχος έχει μια τρομερή παίκτρια την Oftedal Stine Bredal. Η Νορβηγίδα ψηφίστηκε καλύτερη παίκτρια για το 2019 από τη διεθνή ομοσπονδία χάντμπολ, έχοντας στην κατοχή της πολλούς τίτλους και μετάλλια.

Το επίσημο όνομα της ομάδας είναι Győri Audi ETO KC λόγω χρηματοδότησής τους από την αυτοκινητοβιομηχανία. Ομάδα με πολλές πρωτιές αλλά και βαριά επίθεση. Όταν αποφασίζει να σκοράρει το κάνει και με το παραπάνω. Αυτό σημαίνει άνετες 40αρες. Η φιλοξενούμενη Dunaujvarosi θα έχει ένα δύσκολο απόγευμα. Η γηπεδούχος με 38 γκολ έναντι 25 της αντίπαλου της, έχει επίσης και την καλύτερη άμυνα σε όλο το πρωτάθλημα με μόνο 20 γκολ παθητικό. Θα τα καταφέρει άραγε να ξεπεράσει τα 35 γκολ; Ένα ακόμα αξιοσημείωτο στατιστικό είναι ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια το αριθμητικό σύνολο των ημιχρόνων είναι ισόπαλο. Θα ρισκάρουμε και εκεί το κατιτίς.

Δυάδα (απόδοσης 2.98)
18:00
Bietigheim W- Mainz (Γ)
2 (+17.5)
1.70
20:30
BVB Dortmund - Halle Neustadt (Γ)
2 (+14.5)
1.75
Μονό
18:30
Gyor - Dunaujvarosi (Γ)
Gyor over 35.5
1.97
Μονό, ρίσκο
18:30
Gyor – Dunaujvarosi (Γ)
Highest scoring half, ισοπαλία
13.00
Μονό
19:30
Larvik - Raelingen (Γ)
Under 52,5
1.85
Μονό, ρίσκο
19:30
Larvik - Raelingen (Γ)
2 ημίχ. / 1 τελ.
9.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις