Ιταλικές ισορροπίες

Ιταλικές ισορροπίες

“Λευκή” ισοπαλία στο Φιορεντίνα – Μπολόνια και πρώτο ταμείο για τη νέα χρονιά. Πολύ κοντά και στο χατ τρικ του Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να σκοράρει δις.

Στα σημερινά έχουμε δέκα αγώνες. Θα μείνουν εκτός οι περισσότεροι, γιατί οι αγωνιστικές μεσοβδόμαδα κρύβουν παγίδες. Αφήνω εκτός λοιπόν το Κάλιαρι – Μπενεβέντο, γιατί είναι και οι δύο απρόβλεπτες. Tο Κροτόνε – Ρόμα γιατί είναι πολύ χαμηλή η απόδοση στο διπλό. Ήθελα να ποντάρω στην ισοπαλία του Λάτσιο – Φιορεντίνα, όμως οι «βιόλα» δεν με πείθουν ακόμη. Εκτός τελευταία στιγμή το Μπολόνια – Ουντινέζε, γιατί αν και το είχα ισοπαλία, φοβάμαι τα σκαμπανεβάσματά τους. Επίσης, πολύ χαμηλά το διπλό της Ίντερ μέσα στην Σαμπντόρια.

Ακόμη, Αταλάντα και Πάρμα είναι συνεχώς σε σκαμπανεβάσματα, οπότε μένει εκτός. Ενώ, κλασικά εκτός η Μίλαν.

Τορίνο – Βερόνα

Αρκετά ίδιες και αρκετά διαφορετικές. Παίζουν πανομοιότυπο ποδόσφαιρο με την διαφορά πως η Βερόνα παίζει κλειστά και η Τορίνο ανοιχτά. Στη Βερόνα έχουν πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων και γενικότερα στο να πατήσουν περιοχή, ενώ έχουν εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Στην Τορίνο έχουν πρόβλημα στην άμυνα, ενώ τα καταφέρνουν πολύ καλά επιθετικά. Αρκετά καλές και οι δύο στα στημένα, πιστεύω θα αλληλοεξοντωθούν σε αυτόν τον τομέα. Εκτιμώ πως θα υπάρξει ισορροπία.

Σασουόλο – Τζένοα

Οριακά με καλύπτει η απόδοση του άσου. Οι γηπεδούχοι είναι στα όρια από το να κάνουν αγωνιστική «κοιλιά» και δεν θα το επιτρέψουν. Στην Τζένοα ήταν θετικό το αποτέλεσμα με τη Λάτσιο, όμως δεν θεωρώ πως μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τη Σασουόλο.

Μονό
16:00
Σασουόλο - Τζένοα
1
1.75
Μονό
16:00
Τορίνο - Ελλάς Βερόνα
Χ
3.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις