Κυνική η Βερόνα, σε άνοδο το Στρασβούργο

Κυνική η Βερόνα, σε άνοδο το Στρασβούργο

Εμβόλιμη αγωνιστική μπροστά μας, τα περισσότερα πρωταθλήματα συμπληρώνουν το πρόγραμμα τους και σίγουρα έχουμε υλικό. Τελευταία στήλη πήγε… άκλαφτη, με το ματς στη Λέτσε να πηγαίνει σβηστά, ενώ στη Σαλερνιτάνα μια κόκκινη το γύρισε τούμπα.

Πάμε στα φρέσκα με σκοπό την επιστροφή στα ταμεία φυσικά, με ποντάρισμα σε Γαλλία και Ιταλία.

Ξεκίνημα χρονικά από Ιταλία και το παιχνίδι Τορίνο – Βερόνα. Ξεκόλλησε από την επικίνδυνη ζώνη το Τορίνο με εμφατικό διπλό μέσα στη Πάρμα με 3-0. Η Βερόνα από την άλλη με κυνισμό, εκμεταλλεύτηκε μια αποβολή και πήρε ακόμα ένα τρίποντο, σε ένα ματς που φαινόταν να μένει ικανοποιημένη με το βαθμό. Στοιχηματικά θεωρώ πως αδικείται η κυνική και αποτελεσματική Βερόνα. Ναι σίγουρα είναι για παραπάνω οι γηπεδούχοι, αλλά δεν αλλάζουν όλα εν μια νυκτί. Ποντάρισμα στους σταθερούς «τζιαλομπλού».

Συνεχίζουμε με Γαλλία και το παιχνίδι Στρασβούργο – Νιμ. Συνεχίζει να πληρώνει τη πολύ κακή αμυντική λειτουργία η γηπεδούχος, ενώ αγωνιστικά έχει δείξει να ανεβαίνει. Η Νιμ από την άλλη, δύσκολα θα σώσει τη χρονιά με τόσο κακή εικόνα συνολικά. Σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις, απέναντι σε ένα αντίπαλο που αμυντικά είναι για γέλια, ενώ επιθετικά δεν δείχνει ποιότητα ανάλογη της κατηγορίας.

Μονό
16:00
Τορίνο - Βερόνα
Χ2 & under 3,5
2.00
Μονό
20:00
Στρασβούργο - Νιμ
1 & under 3,5
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις