Στοίχημα, χάντμπολ, ποδαρικό

Στοίχημα, χάντμπολ, ποδαρικό

Πολλές οι μέρες ξεκούρασης… Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και πάντα υγεία, ό,τι επιθυμείτε να σας το φέρει ο καινούριος χρόνος!

Ας πάμε στα αγωνιστικά θέματα, λίγα παιχνίδια στο χάντμπολ, δεν υπήρχε κάτι αξιοσημείωτο να ασχοληθούμε, γι’ αυτό και η παύση. Στο σημερινό μας παιχνίδι θα ασχοληθούμε με το ξακουστό Euro. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα για το 2022 αλλά η δεύτερη φάση των προκριματικών έχει ξεκινήσει.

Πρώτο μας παιχνίδι με τη Λευκορωσία να υποδέχεται τη Νορβηγία, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση στο μικρό τελικό του 2020. Ένα παιχνίδι έχει στα πόδια της η φιλοξενούμενη, σαρώνοντας την Ιταλία με 15 γκολ διαφορά και κοντεύοντας τη 40άρα.

Στην αντίπερα όχθη, η Λευκορωσία δεν κατάφερε να κάνει μια καλή πορεία το 2020, πέρασε στους ομίλους, αλλά σταμάτησε στην πέμπτη θέση των δύο γκρουπ με 3-1-4 συνολικά.

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από την Ιταλία περιμένω μια ακόμα νίκη από τους Νορβηγούς οι οποίοι δε νομίζω να δυσκολευτούν να κάνουν το 2/2 και γιατί όχι και το 3/3. Οι αντίπαλοί της στον όμιλο είναι τουλάχιστον μία ταχύτητα κάτω. Θα κινηθώ με ασφάλεια στη βασική μου επιλογή, αλλά θα επιλέξω και ένα σημείο ρίσκου!

Μονό
16:30
Λευκορωσία – Νορβηγία
2 (+1,5)
1.91
Μονό, ρίσκου
16:30
Λευκορωσία – Νορβηγία
2 (-2)
4.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις