Τρία γκολ και… 3.10

Τρία γκολ και... 3.10

Καλημέρα στην παρέα! Πέρασε η βασική πρόταση της στήλης προχθές, με Νιούκασλ και Λέστερ να σκοράρουν τρεις φορές συνολικά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, πληρώνοντας τον διπλασιασμό του over. Πέραν τούτου ουδέν, καθώς η ΑΕΚ έχασε δύο τρεις σπουδαίες ευκαιρίες στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκης» στερώντας από το ταμείο ένα ωραιότατο combo του 2.80, ενώ η Μίλαν συνεχίζει να έχει άστρο αφού πέρασε με 10 παίκτες από τη Μπενεβέντο με το καθαρό 2-0, ενώ οι γηπεδούχοι απώλεσαν πέναλτι και κλασικές ευκαιρίες να μειώσουν.  

Σήμερα έχω επιλέξει ένα και μοναδικό παιχνίδι από Γαλλία μεριά, σε απόδοση – έκπληξη που τη θεωρώ λανθασμένη από τους μπουκ και θα αναλύσω παρακάτω το γιατί. 

Δημιουργούν παιχνίδι και ευκαιρίες από τα “φτερά”… 

Δύο από τις πιο ταλαντούχες επιθετικά ομάδες της Ligue 2, οι οποίες μάλιστα βρίσκονται στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, συγκρούονται απόψε στις 21:00 στο «Γκαμπριέλ Μονπιέντ». Η 6η Κλερμόν, υποδέχεται σε ένα αμφίρροπο ντέρμπι ανόδου, την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Γκρενόμπλ. 

Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι από την 1η του Δεκέμβρη, κάνοντας τρομερή πορεία τον τελευταίο μήνα, γλυκοκοιτάζοντας πλέον τις θέσεις των play offs. Eντός η Κλερμόν έχει ρεκόρ 4-3-1 και 12-5 τέρματα, με την επίθεση να λειτουργεί υποδειγματικά και την άμυνα να ανταποκρίνεται ικανοποιητικά. Ντοσού και Γκομί δημιουργούν πολλά ρήγματα από τον ασβέστη, πλαγιοκοπούν διαρκώς και σερβίρουν στο βαρύ πυροβολικό της επίθεσης Μπαγιό έτοιμα γκολ. Ο Γάλλος επιθετικός έχει φτάσει αισίως στα 8.  

Από την άλλη μεριά, η πρωτοπόρος Γκρενόμπλ έχει διαγράψει από το λεξιλόγιό της τη λέξη ήττα, αφού έχει να χάσει από τις 17 Οκτώβρη. Απόψε βέβαια θα δώσει γερό τεστ απέναντι στην επικίνδυνη Κλερμόν, που θα θελήσει να της υπενθυμίσει ότι και η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού. Εκτός έδρας εμφανίζεται κάπως αλλοπρόσαλλη, αφού μετρά ρεκόρ 3-3-3 με 7-6 τέρματα. Ο αριθμός των γκολ δε λέει πάντως την πάσα αλήθεια, καθώς δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν μπορεί να μετουσιώσει εύκολα σε γκολ, ως κάνει στην έδρα της όπου έχει πετύχει 18 σε 8 αγώνες! Ντιαλό και Μπενέ κάνουν όλη τη δουλειά από αριστερά, φτιάχνοντας κινδύνους και σκοράροντας από 4 τέρματα. Προέρχεται από μεγάλη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι απέναντι στην Τρουά. 

Ανεξήγητο το 2.10 στο αμφίτερμα, αφού οι δύο ομάδες έχουν τα φόντα να σκοράρουν τουλάχιστον από ένα γκολ. Αν συνδυαστεί και με over, η απόδοση εκτοξεύεται άνω του τριπλασιασμού και θεωρώντας ότι οι άμυνες δε θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο στο ματς, θα ποντάρουμε χωρίς φόβο στο συγκεκριμένο combo που αξίζει τα λεφτά του…

Και πιο safe, σε ασιατικό over 2 με επιστροφή μίζας σε ακριβώς δύο γκολ.  

Μονό
21:00
Κλερμόν - Γκρενόμπλ
Over 2 AH
1.90
Μονό
21:00
Κλερμόν - Γκρενόμπλ
Goal/goal & over 2,5
3.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις