ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Μπασκετικός τριπλασιασμός

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μπασκετικός τριπλασιασμός

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μπασκετικός τριπλασιασμός

Μπασκετικός τριπλασιασμός

Καλή χρονιά σε όλους τους αναγνώστες με υγεία, χαρά και τύχη! Οι διασυλλογικές διοργανώσεις συνεχίζονται, αρχής γενομένης από την Τρίτη 5 Ιανουαρίου και τους αγώνες του Champions League. Ωραία παιχνίδια αναμένω να έχουμε, με κλειστές μάχες και αποτελέσματα που θα κρίνουν ακόμα και προκρίσεις.

Κρίνεται η πρωτιά

Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στη Νίζνι Νόβγκοροντ και τη Σαραγόσα κρίνει την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή έχοντας 3 νίκες και 1 ήττα, ενώ στο πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία, οι γηπεδούχοι είχαν πάρει την νίκη με 78-75. Σίγουρα και η διαφορά θα παίξει ρόλο σε επικείμενη ισοβαθμία, αλλά με μόλις μία αγωνιστική να απομένει η νίκη έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Οι Ρώσοι ηττήθηκαν την Κυριακή από την ΤΣΣΚΑ για την VTB League και αυτή ήταν η πρώτη τους ήττα από τις 11 Νοεμβρίου και έπειτα. Ως επί το πλείστoν αρέσκονται στον γρήγορο ρυθμό, με αρκετές επιθέσεις και συνεχή περιφερειακή απειλή. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα, η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική καθώς μέτρησαν 3 νίκες χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα και πλέον περιμένουν τους Ισπανούς για να σφραγίσουν την πρόκριση. Η Σαραγόσα προέρχεται από ήττα-έκπληξη κόντρα στην Φάλκο, χάνοντας έτσι το αήττητο και μπαίνοντας σε περιπέτειες ακόμα και για την πρόκριση. Ακόμα και σε περίπτωση ήττας, οι Ισπανοί θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το υπέρ τους +3 που έχουν από το πρώτο παιχνίδι.

Σαν… τελικός το συγκεκριμένο παιχνίδι, πλεονέκτημα έχει η Νίζνι που αποδίδει εξαιρετικά στο γήπεδό της ενώ ξεκούρασε και αρκετούς παίχτες κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Δοκιμασία στο Ισραήλ

Ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι περιμένει την ΑΕΚ (3-1) στο Ισραήλ, με τον «δικέφαλο» να μη θέλει να έχει περιπέτειες σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Απέναντί της θα βρει την ομάδα του Στέφανου Δέδα, που μετράει 9 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με μοναδική ήττα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο «δικέφαλος» είχε επικρατήσει με 100-95 και αυτό το +5 καλείται να υπερασπιστεί.

Εξαιρετικό πρόσωπο δείχνει τον τελευταίο μήνα η Χαποέλ Χολόν (2-2), δεν κατάφερε όμως να καλύψει τη διαφορά κόντρα στην Τσμόκι και καλείται πλέον να κάνει το 2/2 προκειμένου να έχει ελπίδες πρόκρισης. Παιχνίδι ρυθμού περιμένω να δω και από τις δύο ομάδες, με έμφαση στα επιθετικά συστήματα. Η ΑΕΚ καλείται να περιορίσει τις προσπάθειες των Ισραηλινών από την περιφέρεια. Εκεί θεωρώ ότι θα κριθεί το παιχνίδι καθώς με χαμηλά ποσοστά από τα 6.75 η «βασίλισσα» θα έχει τον πρώτο λόγο για να φτάσει στην νίκη. Εκτός έδρας όμως επιθετικά δυσκολεύεται αρκετά, ρίχνοντας κατά πολύ τον μέσο όρο της, ενώ και αμυντικά έχει προβλήματα μακριά από το ΟΑΚΑ.

Ελαφρύ προβάδισμα θα δώσω στους γηπεδούχους λοιπόν, οι οποίοι θα μπουν και θα πιέσουν από το ξεκίνημα προκειμένου να έχουν το έλεγχο στον ρυθμό του αγώνα και να φτάσουν στην πολύ σημαντική νίκη.

Δυάδα (απόδοσης 3.08)
18:00
Νίζνι Νόβγκοροντ - Σαραγόσα
1
1.71
18:00
Χαποέλ Χολόν - ΑΕΚ
ΑΕΚ under 83,5
1.80
Μονό
18:00
Χαποέλ Χολόν - ΑΕΚ
1 (+2,5)
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις