O Μπαλοτέλι την οδηγεί…

O Μπαλοτέλι την οδηγεί...

Θετικό ξεκίνημα για το 2021 με τη βασική πρόταση να περνάει εύκολα, αλλά με το Λούτον – ΚΠΡ να αναβάλλεται.

Δευτέρα σήμερα, ενδιαφέροντα πραγματάκια γίνονται στη Β’ Ιταλίας και με αυτά θα ασχοληθούμε.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1345415525606764544?s=20

Ξεκίνημα χρονικά από το παιχνίδι Λέτσε – Μόντσα. Σε τρομερή κατάσταση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι με σταθερή άνοδο στο βαθμολογικό πίνακα. Τρομερή ποιότητα επιθετικά για τα δεδομένα της κατηγορίας, με Μπαλοτέλι και Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Στον αντίποδα, η Λέτσε διαγράφει σταθερή πορεία στο πάνω μισό της βαθμολογίας μέχρι στιγμής δείχνοντας ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια. Εμφανές το πρόβλημα στην άμυνα, το οποίο καλύπτει προς στιγμή η αποτελεσματική επιθετική γραμμή της. Φόρμα και timing λένε Μόντσα και θα τη στηρίξω.

Συνεχίζουμε λίγη ώρα αργότερα με το παιχνίδι Σαλερνιτάνα – Πορντενόνε. Η καλύτερη εντός έδρας ομάδα, μέχρι στιγμής, η Σαλερνιτάνα, η οποία βγάζει μια σοβαρή, αξιόπιστη εικόνα ειδικά στο γήπεδό της. Για τη Πορντενόνε από την άλλη, δύσκολα βγαίνει σαφές συμπέρασμα. Ούτε νικάει, ούτε χάνει, βολεύεται να παίζει στη κόντρα, με μεγάλη έφεση στην ισοπαλία φέτος (9 ισοπαλίες μέχρι στιγμής). Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, θεωρώ έχουν το πρώτο λόγο, αλλά κρατάω μια… πισινή, με την έφεση της Πορντενόνε στις ισοπαλίες.

Δυάδα (απόδοσης 3.64)
17:00
Λέτσε - Μόντσα
Χ2 & over 1,5
1.97
19:00
Σαλερνιτάνα - Πορντενόνε
1Χ & under 3,5
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις