Στο 3.00 το «τέρας της φύσης»

Στο 3.00 το «τέρας της φύσης»

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, τεχνικός της Μπολόνια, αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του και αποψινό αντίπαλο με τη φανέλα της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς, τον οποίο χαρακτήρισε «τέρας της φύσης», αναφερόμενος στη φυσική του δύναμη. Ο Σέρβος φορ των «βιόλα» ηγείται της αγωνιστικής ανάκαμψης της Φιορεντίνα, με γκολ στα τρία τελευταία ματς, έστω και αν τα δύο προήλθαν από το σημείο του πέναλτι, προσφέρει μια καλή επιλογή για να συνεχίσει το σερί του, σε τιμή ως και 3.00 το anytime του.

Με Σασουόλο και Βερόνα σκόραρε λοιπόν από το σημείο του πέναλτι, με τη Γιουβέντους όμως έκανε τη «ζημιά» σε open play και με έξοχο πλασέ άνοιξε το σκορ, ανοίγοντας παράλληλα και το δρόμο για την τεράστια έκπληξη με 3-0 στο «Γιουβέντους Στέιντιουμ». Τον 21χρονο Σέρβο φορ οι των «βιόλα» θέλουν να τον αναδείξουν, καθώς προτίθενται να παραχωρήσουν τόσο τον Κρίστιαν Κουαμέ όσο και τον  Πάτρικ Κουτρόνε, προκειμένου να μην υπάρχει ανταγωνισμός.

Με αντίπαλο λοιπόν, την αδύναμη άμυνα της Μπολόνια, ο Βλάχοβιτς θα βρει ευκαιρίες, αξίζει το ποντάρισμα για το τέταρτο σερί γκολ.

Από εκεί και πέρα, δύο στατιστικά που έχουν μια σχετική αξία, μπορούν να μας οδηγήσουν δυνητικά σε μια πολύ καλή απόδοση. Ματς Αταλάντα – Σασουόλο, ανάμεσα σε δύο ομάδες με πλούσιο επιθετικό ταλέντο, ωστόσο θα σταθώ στο εξής: Η Αταλάντα στα 9 ματς φέτος στην έδρα της (σε πρωτάθλημα και Ευρώπη) έχει δεχτεί στα 7 το πρώτο γκολ του αγώνα, ενώ η Σασουόλο σε επτά ματς εκτός έδρας στο πρωτάθλημα έχει ανοίξει σε 5 το σκορ.

Αξία, λοιπόν, στο anytime σκορ 0-1, σε τιμή 2,82.

Μονό
16:00
Φιορεντίνα - Μπολόνια
Βλάχοβιτς anytime scorer
3.00
Μονό
16:00
Αταλάντα - Σασουόλο
Anytime σκορ 0-1
2.82
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις