Combo στο Καραϊσκάκη

Combo στο Καραϊσκάκη

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη, ευτυχία και πολλά ταμεία! Πάμε να μπούμε με το δεξί στο 2021 και να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στα άρθρα μας.

Επιμένουμε ελληνικά

Στο Αγρίνιο, σε ένα ματς ζωής και θανάτου, ο γηπεδούχος Παναιτωλικός υποδέχεται τον πληγωμένο από τις απουσίες ΟΦΗ και είναι υποχρεωμένος να πάρει ένα τρίποντο, που θα είναι φιλί της ζωής στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι μετράνε το ασύλληπτο 6/6 στα τελευταία ματς απέναντι στους Κρητικούς ανεξαρτήτως έδρας. Η επιλογή μας θα είναι να μη χάσει ο Παναιτωλικός. 1X.

Στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έρχονται αντιμέτωποι μόλις δύο εβδομάδες μετά τον μεταξύ τους αγώνα στο ΟΑΚΑ. Στην πρώτη μεταξύ τους μάχη, οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση και πλήγωσε τον Ολυμπιακό μέσα από τις στημένες φάσεις. Το κλίμα στην “Ένωση” δεν είναι καλό και με τις δεδομένες απουσίες πολύτιμων μονάδων, όπως ο Σιμάο, σίγουρα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στον αγώνα. Η επιλογή μας θα είναι η νίκη των Πειραιωτών μαζί με το οver 1,5 στον αγώνα.

Με τα γκολ στο ντέρμπι

Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι. Στο ντέρμπι του Νησιού, το μόνο πράγμα που αντικρίζουν τα μάτια μου κάθε φορά που κάνω την ανάγνωση του αγώνα είναι τα γκολ! Γκολ, γκολ, γκολ! Δύο ομάδες με τρομερή ποιότητα στην επίθεση σε συνδυασμό με την νεανική και συνάμα άπειρη ομάδα της Τσέλσι, η οποία μπορεί να βάλει μπουρλότο σε κάθε ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ούτε τρομερές συστάσεις χρειάζονται οι δύο ομάδες, ούτε τρομερή ανάλυση στο τι πρόκειται να δούμε στο συγκεκριμένο αγώνα. Η Σίτι θα έχει την κατοχή και οι Λονδρέζοι θα χτυπάνε στις αντεπιθέσεις. Θα ρίσκαρα στο over 3.5, αλλά επειδή θα είναι η βάση μας για σήμερα, θα παίξουμε πιο safe και θα πάμε στο over 2,5.

Δυάδα (απόδοσης 3.24)
15:00
Παναιτωλικός – ΟΦΗ
1.53
19:30
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
1 & over 1,5
2.12
Μονό
18:30
Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
Οver 2,5
1.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις