ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Καρέ επιλογών ως 2.80

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Καρέ επιλογών ως 2.80

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Καρέ επιλογών ως 2.80

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Καρέ επιλογών ως 2.80

Καρέ επιλογών ως 2.80

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Υγεία και όλα τα άλλα θα τα βρούμε!  

Στην πρόταση για το… ρεβεγιόν του νέου έτους σταθήκαμε άτυχοι, καθώς το ματς στην Ισπανία μεταξύ των Οσασούνα και Αλαβές έμεινε κλασικά στο 1-1. Ας ελπίσουμε ότι από σήμερα και κατά τη διάρκεια του 2021 θα είμαστε λίγο πιο τυχεροί. Άλλωστε, όπως έχω ξαναγράψει εδώ, χωρίς την απαραίτητη τύχη, η έμπνευση παρέα με τη μελέτη μπορούν να πάνε πακέτο άκοπα στον κουβά… 

Τέσσερις επιλογές για σήμερα, κάνοντας μία βόλτα σε τρεις χώρες.  

«Αλεπούδες» για φίλημα, σκληροί «ανθρακωρύχοι» 

Η Νιούκαστλ μετά τη μεγάλη μάχη και την εν τέλει «λευκή» ισοπαλία με τη Λίβερπουλ, υποδέχεται εκ νέου μία εκ των διεκδικητριών του φετινού τίτλου της Premier League, τη Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς που τρελαίνει κόσμο για άλλη μία χρονιά.  

Οι «ανθρακωρύχοι» είναι ομάδα του ύψους και του βάθους. Μπορεί να έχουν κάνει ζημιές στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» κόβοντας βαθμούς από Λίβερπουλ και Έβερτον, αλλά παράλληλα έχουν ηττηθεί άνετα ισάριθμες φορές από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Αντιμετωπίζει θέματα στην άμυνα η ομάδα του Στιβ Μπρους, αλλά επιθετικά βρίσκει τρόπο να φτιάχνει ευκαιρίες. 3-2-3 το ρεκόρ εντός, με 9-13 τέρματα. 

Η ομάδα του Ρότζερς από την άλλη, πληρώνει την εντός έδρας μέτρια εικόνα της, όπου αν ήταν στοιχειωδώς συνεπής ίσως να βρισκόταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στις εκτός έδρας επισκέψεις της παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, επιθετικό, με κατοχή μπάλας και σκοράρει πάνω από δύο τέρματα ανά αγώνα. Μοναδική παραφωνία το 3-0 του «Άνφιλντ» πριν από 40 μέρες, που αποτελεί τη μοναδική της ήττα μακριά από το «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ». 

Η Λέστερ θα σκοράρει απόψε, ίσως και πάνω ένα τέρμα απέναντι σε μία μέτρια άμυνα όπως αυτή της Νιούκασλ. Η τελευταία, θα έχει τις ευκαιρίες της όπως συμβαίνει σε όλους τους αγώνες στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» φέτος. Πάω με το over που σχεδόν διπλασιάζει. 

Ευάλωτες άμυνες στο Φάληρο 

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τις δύο ομάδες να θέλουν να μπουν με το δεξί στην αγωνιστική πρεμιέρα του νέου έτους. 

Ο Ολυμπιακός, αήττητος και πρωτοπόρος με 32 βαθμούς, θέλει να συνεχίσει την προέλασή του στο φετινό πρωτάθλημα. Εντός έχει το απόλυτο με 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, πετυχαίνοντας μάλιστα 3 γκολ ανά αγώνα. Τα μόλις δύο τέρματα παθητικό, πάντως, δε λένε την πάσα αλήθεια για τις αμυντικές επιδόσεις των ερυθρολεύκων, καθώς έχουν κινδυνεύσει ουκ ολίγες φορές ακόμη και από ομάδες χαμηλής δυναμικότητας. 

Αυτό το γεγονός θα θελήσει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ απόψε ώστε να κάνει τη ζημιά. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει να κάνει καινούρια αρχή από το αποψινό ντέρμπι, μπαίνοντας με θετικό αποτέλεσμα ξανά στο κόλπο του τίτλου. Η επίθεση δουλεύει, αλλά η άμυνα αποτελεί την «αχίλλειο πτέρνα» των κιτρινόμαυρων και ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να διορθώσει τα κακώς κείμενα αν θέλει να πάρει κάτι από το ματς. Είναι εκ των πραγμάτων, πάντως, πολύ δύσκολο να το καταφέρει άμεσα, καθώς μαγικό ραβδί δεν υπάρχει. 4-0-1 το ρεκόρ εκτός έδρας με τα τέρματα να είναι 9-5 συνολικά. 

Ρισκάρω την πρόβλεψη ότι δε θα δούμε κλειστό ματς και θεωρώ ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες εκμεταλλευόμενες τα κενά του αντιπάλου τους. Ποντάρω σε combo με αμφίτερμα και over σε απόδοση 2.80! 

Ο Τέιλορ τη σφυρίχτρα στο Λονδίνο  

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος… πεναλτάκιας ρέφερι Άντονι Τέιλορ θα είναι ο άρχων του αγώνα ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες προς ώρας στη βαθμολογία με τους φιλοξενούμενους να έχουν 2 αγώνες λιγότερους.  

Αμφότερες θέλουν να μη χάσουν την επαφή με τις Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ που προπορεύονται στον πίνακα. Η Τσέλσι έχει κερδίσει φέτος 5 πέναλτι, παραχωρώντας άλλα 2 στους αντιπάλους. Ίδιο αριθμό από την άσπρη βούλα είχαν και τα ματς της Σίτι φέτος, με τους «πολίτες» να έχουν χτυπήσει 3, δίνοντας άλλες 4 φορές την ευκαιρία για γκολ από τα 11 βήματα στις αντίπαλες ομάδες.  

Ο Τέιλορ φέτος έχει υποδείξει την εσχάτη των ποινών 11 φορές σε σύνολο 17 αναμετρήσεων. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Premier League έχει δώσει 8 πέναλτι σε 11 αγώνες, ενώ συνολικά από την εποχή εφαρμογής του VAR έχει… 50% με 20 υποδείξεις σε 40 αγώνες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. 

Πάω με την υπόδειξη της άσπρης βούλας από τον Άγγλο στο ντέρμπι, σε αποδεκτή απόδοση. 

Πόσο θα αντέξουν οι «ροσονέρι»; 

H μέχρι στιγμής πορεία της Μίλαν στη Serie A είναι αξιοσημείωτη. Πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, αήττητη, έχοντας μπει στο… μάτι της συμπολίτισσας Ίντερ που ακολουθεί με ένα βαθμό λιγότερο. Οι τελευταίες νίκες διά πυρός και σιδήρου απέναντι σε Σασουόλο και Λάτσιο και μάλιστα χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς διαθέσιμο, θεωρούνται και ως μικρά θαύματα με τον τρόπο που επιτεύχθηκαν.  

Απόψε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του πρώην αγαπημένου των οπαδών αλλά και της Μίλαν, Φίλιπο Ιντσάγκι. Τη νεοφώτιστη και ευχάριστη έκπληξη Μπενεβέντο, η οποία πιστοποίησε την πολύ καλή της αγωνιστική κατάσταση με τις δύο καθαρές νίκες με το ίδιο μάλιστα σκορ 2-0 απέναντι σε Τζένοα και Ουντινέζε, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Σήμερα, θέλει να συνεχίσει στο ίδιο καλό μομέντουμ κάνοντας τη ζημιά στη Μίλαν που δείχνει ότι με νύχια και με δόντια παλεύει να αποφύγει την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, η ρέντα έχει παίξει κι εκείνη σημαντικό ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία της. Θα τελειώσει σήμερα; Ίδωμεν… 

Προσωπικά θα κοντράρω τους «ροσονέρι», βασιζόμενος και στην καλή φόρμα της Μπενεβέντο. Το 1Χ δίνει 2.30 και δεν το αφήνω.

Μονό
16:15
Νιούκαστλ - Λέστερ
Over 2,5
1.95
Ειδικό
18:30
Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
Καταλογισμός πέναλτι
2.50
Μονό
19:00
Μπενεβέντο - Μίλαν
1X
2.30
Combo
19:30
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Goal/goal & over 2,5
2.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις