ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Λύκοι... που δαγκώνουν

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Λύκοι... που δαγκώνουν

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Λύκοι… που δαγκώνουν

Λύκοι... που δαγκώνουν

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, αισιοδοξία, χαμόγελα και φυσικά με πολύ τύχη σε όλους τους τομείς εύχομαι μέσω της στήλη μας Angel Bet για τον καθένα ξεχωριστά. Εύχομαι αυτή η χρονιά που πέρασε να πήρε όλα τα κακά μαζί της και το 2021 να φέρνει όλα τα καλά που μας χρωστάει. Περάσαμε δύσκολα όλοι μαζί και ακόμα περνάμε, όμως πρέπει να μείνουμε δυνατοί και ενωμένοι και παράλληλα να πήραμε κάποια πολύτιμα μαθήματα για το τι είναι σημαντικό τελικά σε αυτή τη ζωή.

Στα στοιχηματικά μας τώρα, η στήλη μας επιστρέφει μετά από απουσία μερικών ημερών λόγω κάποιων υποχρεώσεων αλλά και προσωπικής αποχής από το στοίχημα καθώς όπως είδαμε τα αποτελέσματα ήταν κόντρα στις προβλέψεις και στα φαβορί.

Πολύ ιδιαίτερη χρονιά αυτή που ζούμε και έχει δυσκολέψει αφάνταστα την προσπάθεια των ομάδων και των παικτών. Κάθε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό και το καθένα κρύβει τις δικές του παγίδες. Ελάχιστες ομάδες έχουν καταφέρει να βρουν ρυθμό και αγωνιστική ταυτότητα, και αυτές είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Εξ αυτών που ακόμα ψάχνονται αγωνιστικά είναι και οι ομάδες που θα αναφέρω στη συνέχεια.

Με δύο ματς θα ασχοληθούμε που κρύβουν πολλές ιδιαιτερότητες.

Τα πιο πλήρη ρόστερ εκτός ρυθμού

Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται σε ένα παιχνίδι που αναμενόμενα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Οι δύο ομάδες αποτελούν τις πιο πλήρεις στην Αγγλία, αν όχι στην Ευρώπη, παρόλα αυτά ακόμα ψάχνονται, δείχνοντας αδυναμία στην εύρεση ρυθμού και σταθερότητας. Οι δε γηπεδούχοι, μετράνε μία νίκη, μία ισοπαλία και τρείς ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, κάτι που κάνει την διοίκηση της ομάδας να ανησυχεί σιγά σιγά και να χτυπάει το καμπανάκι στον Φρανκ Λάμπαρντ. Παρά τα τόσα βαριά ονόματα και το βάθος του ρόστερ που υπάρχουν στην ομάδα, ο Άγγλος τεχνικός φαίνεται πως χάνει τον έλεγχο μετά το δυνατό ξεκίνημα που πραγματοποίησε. Το μόνο θετικό μέχρι στιγμής είναι οι εμφανίσεις της ομάδας εντός έδρας, αφού παραμένει αήττητη σε 11 ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ( τελευταία ήττα εντός έδρας από την Λίβερπουλ τον Σεπτέμβριο).

Στην αντίπερα όχθη, οι «πολίτες» παρόλο που δυσκολεύονται και αυτοί να βρουν ρυθμό, με το νέο μοντέλο και πλάνο που έχει υιοθετήσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα χάνουν πάρα πολύ δύσκολα. Μετράνε ένα σερί 11 αγώνων αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ισπανός προπονητής έχει δώσει περισσότερη έμφαση στην άμυνα τη φετινή χρονιά, αφού αποσκοπεί κυρίως στα αποτελέσματα και όχι στο θέαμα. Βέβαια η ομάδα ταλανίζεται από κρούσματα, οπότε υπάρχει ένα κενό τεσσάρων σημαντικών παικτών στην αποστολή της ομάδας (Ζεσούς, Γουόκερ, Έντερσον και Γκαρθία). Το ματς το βλέπω να κλείνει προς την ισοπαλία με την τώρα εικόνα των ομάδων , συν του ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν να κερδίσουν τρία χρόνια μέσα στο Λονδίνο.

Ντόρτμουντ σε ταραχή

Οι Βεστφαλοί έκλεισαν πολύ άσχημα την χρονιά, με τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, κάτι που οδήγησε την απομάκρυνση του Λουσιέν Φαβρ. Τα ηνία της Ντόρτμουντ ανέλαβε προσωρινά ο Έντιν Τέρζιτς, βοηθός του Φαβρ. Η ομάδα έδειχνε πως δεν έπαιζε καλά και η κατάσταση μύριζε μπαρούτι γενικώς, με το μόνο θετικό να είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League.

Θα αντιμετωπίσει την εξαιρετική μέχρι στιγμής Βόλφσμπουργκ, η οποία βρίσκεται 2 βαθμούς πάνω από την ίδια στην βαθμολογία. Οι «λύκοι» τρέχουν ένα πολύ καλό σερί, αφού σε 13 αγώνες τους την χάλασε μόνο η Μπάγερν καθώς την κέρδισε μέσα στο Μόναχο. Η φιλοξενούμενη είναι μια ομάδα άκρως επιθετική και είναι πολύ επικίνδυνη στη κόντρα, όταν καλείται να παίξει φαινομενικά καλύτερες ομάδες που θα έχουν την κατοχή της μπάλας στα πόδια τους. Κάτι αντίστοιχο βλέπω και απόψε. Δύσκολο ο υπηρεσιακός προπονητής να έχει κάνει θαύματα σε αυτό το μικρό διάστημα που έχει αναλάβει, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει αλλάξει η ψυχολογία των παικτών. Θα ρισκάρω και θα πάω και εδώ με την ισοπαλία, ελπίζοντας πως οι φιλοξενούμενοι θα φέρουν το αγαπημένο τους αποτέλεσμα ακόμη μια φορά μέσα στη χρονιά (μετρούν 6 ισοπαλίες).

Μονό
16:30
Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ
Χ
4.30
Combo
16:30
Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ
1X & goal/goal
1.90
Μονό
18:30
Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
Χ
3.65
Combo
18:30
Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
1X & under 3,5
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις