Μια έκπληξη και μια… απογοήτευση

Μια έκπληξη και μια... απογοήτευση

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.

Δύο πολύ ωραίους αγώνες έχει σήμερα το πρόγραμμα της Basket League. To Περιστέρι υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, που είναι αήττητος τρία συνεχή παιχνίδια με τον Λυκογιάννη στον πάγκο του. Ο καλός τεχνικός πρέπει να διορθώσει πολλά στην κακή αμυντική λειτουργία της νέας ομάδας του, επιθετικά όμως υπάρχει πολύ ταλέντο στο ρόστερ. Από την άλλη ο έμπειρος Πεδουλάκης, από ότι φαίνεται έχει αρκετά πράγματα να δουλέψει και στις δύο μεριές του παρκέ. Περίμενα το Περιστέρι να είναι πολύ δυνατό αυτή τη σαιζόν, άλλα προς το παρόν δε τραβάει. Είναι σίγουρο ότι θα βελτιωθεί στην πορεία, όμως σήμερα το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα στη μεριά των φιλοξενούμενων.

Ο Παναθηναϊκός χτίζει μια καινούργια ομάδα, για αυτό και παρουσιάζει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Από την στιγμή που το οικοδόμημα πατάει πάνω σε πολλούς Έλληνες παίκτες, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα δεθεί και θα αποδώσει καρπούς. Για τη φετινή σεζόν όμως, η αστάθεια είναι περίπου αναπόφευκτη. Ειδικά στα παιχνίδια της Βasket League ο ΠΑΟ φαίνεται να πηγαίνει σβηστός, οπότε αρκετά από αυτά τα έχει κερδίσει οριακά. Το Λαύριο είναι η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης ως τώρα. Για να το κερδίσεις πρέπει να ιδρώσεις πολύ. Την προηγούμενη αγωνιστική έσπασε το αήττητο σερί 22 νικηφόρων αγώνων που είχε η ΑΕΚ. Φυσικά δεν το πέτυχε τυχαία άλλα με σχέδιο. Η ομάδα του Σερελή έχει οργάνωση στο παιχνίδι της, δυνατή άμυνα και πολύ καλή περιφέρεια. Παραδοσιακά δυσκολεύει αρκετές φορές τον πρωταθλητή, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Δεν βλέπω τον λόγο να μη κάνει το ίδιο και σήμερα.

Μονά και δυάδα (απόδοσης 34.65)
17:00
Περιστέρι - ΠΑΟΚ
2
3.85
20:00
Λαυριο - Παναθηναϊκός
1
9.00
Μονό
20:00
Λαύριο - Παναθηναϊκός
1 (+12,5)
2.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις