1.80 και 2.20 στην Bundesliga

1.80 και 2.20 στην Bundesliga

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά παικταράδες μου. Εύχομαι σε όλους πρωτίστως υγεία και φυσικά προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Είμαι σίγουρος ότι, για τους περισσότερους από εμάς, το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά, με τη πανδημία να φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές μας.

Το κύριο χαρακτηριστικό, όμως, του ανθρώπου είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, οπότε ας κρατήσουμε ό,τι θετικό μας δίδαξε αυτή η βίαιη αλλαγή στις καθημερινές μας συνήθειες και κάνοντας ο καθένας τον απολογισμό του για τη χρονιά που έφυγε, ας προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και είμαι βέβαιος, ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Στοιχηματικά – τουλάχιστον – το δεύτερο μισό της χρονιάς που έφυγε κύλησε στα.. πράσινα με τη στήλη, τόσο πριν τη δημιουργία του Tipster’s League όσο και μετά τη καθιέρωση του, να διαγράφει κέρδη.

Η τελευταία στήλη του 2020 έκλεισε ιδανικά τη χρονιά, αφού οι δύο προτάσεις από το ματς στην Ολλανδία πέρασαν “αέρα”. Το δε γκολ της ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά του αγώνα από την Ουτρέχτη ήταν το κερασάκι στη τούρτα, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας την ισοπαλία με τέρματα εκατέρωθεν και πληρώνοντας την απόδοση στο 4.75!

Εύχομαι πραγματικά και το 2021 να κυλήσει το ίδιο δυνατά, όρεξη υπάρχει μπόλικη άλλωστε, όσο για την απαραίτητη τύχη σάς παραπέμπω απλά στη σημερινή φωτογραφία της στήλης με την ευχή να αντικατοπτρίζει πλήρως τις προσδοκίες μας για το νέο έτος.

Ποδαρικό με Bundesliga

Τι και αν όλα τα προηγούμενα χρόνια αυτό το διάστημα υπήρχε το περίφημο “βιντερπάουζε”, η διακοπή, δηλαδή, του πρωταθλήματος για τουλάχιστον ένα μήνα, με τις ομάδες να ταξιδεύουν σε θερμότερα κλίματα για μίνι προετοιμασία και τις μεταγραφές να είναι στην ημερήσια διάταξη! Φέτος, ελέω κορωνοϊού, αλλά και του επερχόμενου Euro, οι γερμανικές ομάδες αρκέστηκαν σε ολιγοήμερες διακοπές και σήμερα ξαναμπαίνουν στα γήπεδα με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής ημέρας και 7 ματς στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Στη Φρανκφούρτη η Άιντραχτ υποδέχεται τη Λεβερκούζεν στη πιο ενδιαφέρουσα μονομαχία του μεσημεριού. Αήττητη για τη φετινή σεζόν στο σπίτι της η γηπεδούχος, με την ισοπαλία να κυριαρχεί στα 5 από τα 6 ματς που έδωσε μέχρι στιγμής στη Φρανκφούρτη. Από την άλλη, η Λεβερκούζεν είναι αήττητη εκτός έδρας έχοντας 5 νίκες και δύο ισοπαλίες στα παιχνίδια μακριά από το σπίτι της.

Οι γηπεδούχοι αμέσως μετά τη νίκη τους εναντίον της Άουγκσμπουργκ είχαν 8 ολόκληρες ημέρες ξεκούρασης και ρίχνονται στη σημερινή μάχη φρέσκοι με μοναδικό πρόβλημα τη φυγή του Μπας Ντοστ, ο οποίος σαφώς απογοητευμένος από το χρόνο συμμετοχής του, κατέληξε στην Μπριζ.

Οι φιλοξενούμενοι του Πέτερ Μπος έχασαν μοναδική ευκαιρία να παραμείνουν στη κορυφή της βαθμολογίας χάνοντας το ματς εναντίον της Μπάγερν στα τελευταία δευτερόλεπτα και σήμερα θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εστιάζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνάς της, με τα δύο μπακ της, Σινγκράβεν και Βέντελ, να απουσιάζουν. Απόντες επίσης και οι Αρίας, Παουλίνιο, Παλάσιος και Αρανγκουίθ, ενώ και η συμμετοχή των αδερφών Μπέντερ θα κριθεί τη τελευταία στιγμή.

70 ματς χωρίς “λευκή” ισοπαλία έχει να επιδείξει το συγκεκριμένο ζευγάρι σε ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο, αλλά κακά τα ψέματα βλέπω το σερί να διευρύνεται και μετά τη λήξη της σημερινής αναμέτρησης. Η Λεβερκούζεν πλην της λευκής ισοπαλίας στη πρεμιέρα με τη Βόλφσμπουργκ σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ σε κάθε εκτός έδρας ματς ενώ είναι και η ομάδα με τα περισσότερα κερδισμένα πρώτα ημίχρονα.

Η Φρανκφούρτη από την άλλη κατάφερε στις τελευταίες αναμετρήσεις της με Λειψία, Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ να προηγηθεί στο ημίχρονο, ενώ στις τελευταίες δυο αναμετρήσεις στην έδρα της εναντίον της Λεβερκούζεν πήρε τη νίκη.

Δύο στοιχήματα σε εξαιρετικές αποδόσεις μού κίνησαν το ενδιαφέρον. Το over 1,5 ημιχρόνου είναι σε απόδοση 2.20, ενώ και το ενδεχόμενο να σημειωθούν τουλάχιστον 4 γκολ βρίσκεται στο 2.30. Με τη φόρμα και την σαφή επιλογή και των δύο ομάδων να παίζουν χωρίς σκοπιμότητες ό,τι και αν διαλέξετε θαρρώ, ότι έχει μεγάλη τύχη επιβεβαίωσης χωρίς να χρειάζεται να μπλέκετε με σημεία, αφού πιστεύω ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση.

Τεστ χαρακτήρα στη Στουτγκάρδη

Αν κάποια ομάδα χρειαζόταν οπωσδήποτε την ολιγοήμερη διακοπή, αυτή ήταν σίγουρα η Λειψία. Η ομάδα του Νάγκελσμαν έφτασε να γιορτάσει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά χωρίς τη παραμικρή ξεκούραση και φυσικά με πολλές απώλειες τραυματισμών παίζοντας ασταμάτητα σε πρωτάθλημα και Champions League. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά από τη κορυφή, δείγμα της ποιότητας αλλά και της καλής δουλειάς του προπονητή της.

Πλέον, μετά τις απαραίτητες ανάσες ξεκινά την αντεπίθεσή της για τη κατάληψη της κορυφής απέναντι σε μια αντίπαλο, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στην έδρα της για τη φετινή σεζόν. Και όμως η χρονιά για το νεανικό σύνολο της Στουτγκάρδης κυλά ιδανικά χάρη κυρίως στις εκτός έδρας εμφανίσεις της, με την 7η θέση στη βαθμολογία να είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Καμία εκ των δύο αντιπάλων δεν έχει ελλείψεις πλην των μακροχρόνιων απουσιών και αναμένεται μια δυνατή μάχη. Η Λειψία δεν έχει χάσει ποτέ ματς από νεοφώτιστη ομάδα και σήμερα με όπλο την άμυνά της, η οποία είναι και η καλύτερη στη Λίγκα με μόλις 9 γκολ παθητικό και με δεδομένη την επιθετική της ποιότητα πιστεύω θα το πάρει το ματς. Η απόδοση στο 1.80 είναι τίμια και θα αποτελέσει και τη βασική πρόταση της στήλης. Θεωρώ ότι φέτος η Λειψία έχει όλα τα φόντα να φτάσει μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του τίτλου και αυτά τα ματς είναι του χεριού της. Πολύ καλή η γηπεδούχος, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να κάνει την υπέρβαση σήμερα.

Μονό
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λεβερκούζεν
Οver 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.2
Μονό
21:30
Στουτγκάρδη - Λειψία
2
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις