Ασιατικά για το 2.29

Ασιατικά για το 2.29

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr!

Πρώτη στήλη για το 2021, εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά και το νέο έτος να σας δώσει ότι σας στέρησε το προηγούμενο. Μακάρι να πάρουμε γρήγορα πίσω τον έλεγχο στις ζωές μας και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας. Η προηγούμενη χρονιά έκλεισε ιδανικά, αφού τόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και οι Μπρούκλιν Νετς έκαναν το καθήκον τους και πήγαμε στο ταμείο. Περίεργο το πρόγραμμα σήμερα, ξεχώρισα τρία παιχνίδια που αξίζουν το ποντάρισμα μου.

Αρχικά το ασιατικό +1 για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέναντι στη φορμαρισμένη Λεβερκούζεν. Πολύ δυνατή η η Άιντραχτ στην έδρα της, ως τώρα δεν έχει ηττηθεί σε κανένα παιχνίδι ενώ συνολικά έχει μόλις δύο ήττες στο πρωτάθλημα σε σύνολο 13 αγώνων. Πορεία πρωταθλητισμού για την Λεβερκούζεν, που αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τους γηπεδούχους, μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Λεβερκούζεν.

Πολύ πιθανή η ισοπαλία στην αναμέτρηση.

Η δυάδα μας θα κλείσει με ένα ασιατικό χάντικαπ υπέρ της Θέλτα που δοκιμάζεται στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η γηπεδούχος δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, οι περισσότερες νίκες έρχονται με το στανιό ενώ είναι πιθανό και το ροτέισον, αφού παίζουν συνέχεια οι ίδιοι παίκτες. Οι φιλοξενούμενοι αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό. Πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι για την Θέλτα, που έχει μεταμορφωθεί από την στιγμή που την ανέλαβε ο Κουδέτ.

Ξεκάθαρα το μομέντουμ βρίσκεται στα δεξιά, η Θέλτα είναι ικανή να βάλει δύσκολα στη Ρεάλ. Θα τη στηρίξουμε.

Δείτε τι είναι το ασιατικό χάντικαπ, με αναλυτικούς πίνακες.

Δυάδα (απόδοσης 2.29)
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λεβερκούζεν
1 +1 ΑΗ
1.45
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Θέλτα
2 +1,5 ΑΗ
1.58
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις