Γκολ από Βρέμη ως Γλασκώβη

Γκολ από Βρέμη ως Γλασκώβη

Καλησπέρα αγαπητοί Κουβανέζοι. Δυστυχώς, η πρόβλεψή μου δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς η Άστον Βίλα με 13 ευκαιρίες για γκολ έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Ντε Χέα και δεν κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε!

Δεύτερη μέρα του έτους και η αγαπημένη μας στρογγυλή θέα επιστρέφει πάλι με αρκετά παιχνίδια και έχω εντοπίσει μερικά να ασχοληθώ.

Ερζουρούμσπορ – Γκαζιαντέπ

Η Ερζουρούμσπορ προέρχεται από μεγάλη νίκη στην έδρα της Μαλάτιασπορ με 3-1 και ανέβηκε στην 20η θέση με 12 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 15-28. Η ομάδα του Κισμίρ Χουσεΐν προσπαθεί να δείξει σημάδια ανάκαμψης, αλλά η άμυνά της είναι το μεγάλο της πρόβλημα, καθώς είναι η χειρότερη στο πρωτάθλημα. Μοναδικός απών ο Ακντάγκ.

Η Γκαζιαντέπ έρχεται και αυτή από νίκη με 3-1 επί της Αλάνιασπορ και ισοβαθμούν στην 3η θέση με 27 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 27-16 έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο. Εξαιρετική η ομάδα του Μάριους Σουμουντίκα, έχει ηττηθεί φέτος μόνο την 1η αγωνιστική στην έδρα της πρωτοπόρου Γαλατάσαραι με 3-1 και διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση. Θα απουσιάσει ο Μαξίμ.

Εκτίμηση: Οι γηπεδούχοι έχουν την χειρότερη άμυνα, αλλά επιθετικά είναι επικίνδυνοι – αν οι φιλοξενούμενοι τούς υποτιμήσουν θα το πληρώσουν. Πιστεύω ότι η Ερζουρούμ θα κυνηγήσει το παιχνίδι, γιατί θέλει να αποφύγει να μπλέξει με την ζώνη του υποβιβασμού και οι φιλοξενούμενοι θα βρουν χώρους να σκοράρουν παρά την απουσία του πρώτου τους σκόρερ, Μαξίμ, και εκτιμώ πως θα δούμε αρκετά γκολ.

Ρέιντζερς – Σέλτικ

Η Ρέιντζερς οδηγεί την κούρσα του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος μετά και από την νίκη με 2-0 στη Σεντ Μίρεν και έχει 59 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 56-5. Απίστευτη, αφού είναι αήττητη στο πρωτάθλημα ως τώρα. Απόντες οι Άρφιλντ, Τζάκ και Κάτιτς.

Η Σέλτικ βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα της ερχόμενη από 5 σερί νίκες με τελευταία αυτή επί της Νταντί Γιουνάιτεντ με 3-0. Δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League και θα δώσει βαρύτητα στο πρωτάθλημα, που βρίσκεται στην 2η θέση με 43 βαθμούς, 16 πίσω από την μεγάλη της αντίπαλο και με σύνολο τερμάτων 45-14. Μοναδικός απών ο Φόρεστ.

Εκτίμηση: Ντέρμπι αιωνίων στη Σκωτία και πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα εκμεταλλευτούν την εξαιρετική τους κατάσταση και θα δώσουν απαντήσεις στον μοναδικό διεκδικητή του τίτλου, από τους φιλοξενούμενους περιμένω να βρούνε γκολ, κάτι τέτοια ματς είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ανακάμψεις οπότε θα πάω με τα γκολ.

Βέρντερ Βρέμης – Ουνιόν Βερολίνου

Η ομάδα της Βρέμης έκλεισε τη χρονιά με νίκες, μία για το πρωτάθλημα στην έδρα της Μάιντζ με 1-0, που την έφερε στην 13η θέση με 14 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 16-21 και η άλλη για το Κύπελο Γερμανίας όπου κέρδισε με 3-0 το Ανόβερο στην έδρα του. Απόντες θα είναι οι Φριντλ και Ράσικα.

Το καμάρι του Βερολίνου ακούει στο όνομα Ουνιόν, η ομάδα του Φίσερ Ουρς μπορεί να ηττήθηκε στο κύπελλο με 3-2 στην έδρα της από την Πάτερμπορν, αλλά αυτό που έδωσε χαρά στη πόλη ήταν η νίκη με 2-1 επί της Ντόρτμουντ και το ανέβασμα στην 6η θέση της Bundesliga με 21 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 27-18. Από το παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Γκέντνερ, Κρούζε, Πονγχιάμπαλο, Σλότερμπεκ και Ούτζαχ.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έχει 5/5 goal/goal και 3/5 over 2,5 χωρίς νίκη με 3 ισοπαλίες και 2 ήττες αντίστοιχα, οι φιλοξενούμενοι έχουν 5/5 goal/goal και 4/5 over 2,5. Ξεκάθαρα τα στατιστικά και λανθασμένη η απόδοση στα γκολ την οποία θα  εκμεταλλευτώ.

Δυαδα(απόδοσης 4.00)
12:30
Ερζουρούμσπορ - Γκαζιαντέπ
Over 2,5
2.10
14:30
Ρέιντζερς - Σέλτικ
Over 2,5
1.90
Μονό
16:30
Βέρντερ Βρέμης - Ουνιόν Βερολίνου
Over 2,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις