Εκκινεί με γκολ η Ισπανία

Εκκινεί με γκολ η Ισπανία

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Ελπίζω να φάγατε και να ήπιατε μέχρι σκασμού, όπως σίγουρα κάναμε εμείς εχθές. Αλλά σήμερα, πρέπει και είμαστε στις επάλξεις. Σάββατο γαρ!

Θετικά εκκίνησε το 2021 για τη στήλη, αφού από το 60′ είχαμε πληρωθεί το 1.85 του goal/goal με over 2,5 στο Μάντσεστερ, ανάμεσα στην τοπική Γιουνάιτεντ και την Άστον Βίλα. Να συνεχίσει έτσι το έτος, ελπίζω.

Ευρώπη VS επιβίωσης

Η γηπεδούχος Βιγιαρεάλ και η φιλοξενούμενη Λεβάντε εκκινούν την αγωνιστική δράση της La Liga για το 2021 στο στάδιο «Ελ Μαδριγάλ». Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους και σκοπούς τη φετινή χρονιά, καθώς το «κίτρινο υποβρύχιο» θα μοχθήσει για την έξοδο στο UEFA Champions League, ενώ η Λεβάντε θα παλέψει για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Βρισκόμαστε λίγο πριν τα μισά του πρωταθλήματος και η αλήθεια είναι πως αμφότερες βρίσκονται εντός στόχων. Η Βιγιαρεάλ σε 16 παιχνίδια μετράει 6 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες και θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται και ψηλότερα. Έχει πετύχει 20 γκολ, ενώ έχει δεχτεί 16, δηλαδή 1 γκολ ανά παιχνίδι, κατά μέσο όρο.

Η Λεβάντε μπορεί στην βαθμολογία να φιγουράρει στην ενδέκατη θέση, αλλά βρίσκεται μονάχα 3 βαθμούς πάνω από τη δέκατη όγδοη Βαγιαδολίδ. Σε 15 αγώνες μετράει 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες, έχοντας πετύχει 20 γκολ και δεχθεί 21. Θα μπορούσε σαφώς να βρίσκεται και χαμηλότερα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαλαρώσει.

Το φαβορί του αγώνα είναι ξεκάθαρα η Βιγιαρεάλ, από την οποία η ποιότητα ξεχειλίζει. Εκτιμώ, όμως, την μέχρι τώρα πορεία της Λεβάντε και βλέπω πως έχει ικανότητα στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας παραπάνω από ένα γκολ ανά ματς, κατά μέσο όρο. Ποντάρισμα στο over 2,5 του αγώνα σε απόδοση 1.75.

Μονό
15:00
Βιγιαρεάλ - Λεβάντε
Over 2,5
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις