Με combo στο Μπίλεφελντ

Με combo στο Μπίλεφελντ

Μπροστά μας επιτέλους ανοίγεται, ένας καινούριος χρόνος! Αντικειμενικά λίγα αλλάζουν άμεσα, αλλά είναι στο χέρι μας να κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε τη καθημερινότητα μας. Με τη σειρά μου να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αισιοδοξία, τύχη φυσικά και ότι καλύτερο για τον καθένα.

Ξεκίνημα για το 2021 από Γερμανία και το παιχνίδι Αρμίνια Μπίλεφελντ – Γκλάντμπαχ. Για τους γηπεδούχους η χρονιά εξελίσσεται λίγο πολύ αναμενόμενα. Ευτυχώς για αυτούς υπάρχει η φετινή Σάλκε, ώστε να κάνει λίγο πιο ήπια τη δυσκολία του εγχειρήματος. Αγωνιστικά κακό πρόσωπο, με καμία φαντασία επιθετικά, ενώ αμυντικά κάνει το τυπικό, με πολλούς παίχτες πίσω από τη μπάλα. Η Γκλάντμπαχ από την άλλη, φάνηκε ξεκάθαρα πως έριξε το βάρος στην Ευρώπη.

Στα εγχώρια συμπλήρωσε 4 σερί χωρίς νίκη, επιτακτικό πλέον να γυρίσει ο διακόπτης με ένα αντίπαλο που είναι σίγουρα του χεριού τους.

Συνεχίζουμε με Αγγλία, πιο συγκεκριμένα με Championship και το παιχνίδι Λούτον – ΚΠΡ. Συνεχίζει τη σταθερή της πορεία η Λούτον, μακριά από τις τελευταίες θέσεις. Απο τις πιο αξιόπιστες εντός έδρας ομάδες στο πρωτάθλημα, έχοντας πάρει σημαντικές νίκες στο σπίτι της. Η ΚΠΡ από την άλλη συμπλήρωσε 9 παιχνίδια χωρίς νίκη, αλλά διατηρεί μια απόσταση ασφάλεια από τις τελευταίες θέσεις. Στοιχηματικά θα στηρίξω τη γηπεδούχο Λούτον σε τιμές φαβορί, αφού αγωνιστικά είναι σε καλύτερο φεγγάρι και φυσικά δε μπορώ να αγνοήσω τη πολύ καλή συγκομιδή της εντός έδρας.

Η ΚΠΡ θα πρέπει να αλλάξει πολλά και κυρίως ψυχολογία, αφού αγωνιστικά δείχνει να μην έχει πολλές λύσεις.

Μονό
16:30
Αρμίνια Μπίλεφελντ - Γκλάντμπαχ
2 & under 4,5
1.95
Μονό
17:00
Λούτον - ΚΠΡ
1Χ & under 3,5
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις