ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Οι γηπεδούχοι τα ντέρμπι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Οι γηπεδούχοι τα ντέρμπι

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Οι γηπεδούχοι τα ντέρμπι

Οι γηπεδούχοι τα ντέρμπι

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι.

Επανέναρξη σε αρκετά πρωταθλήματα που άλλες χρονιές τέτοια εποχή είχαν ακόμα διακοπή. Τρανό παράδειγμα η Γερμανία αλλά και η Ελλάδα.

Στη Bundesliga, νωρίς το απόγευμα διεξάγεται ένα ματς εξάποντο. Μπορούσια Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ. Νέα χρονιά για την παρέα του Χάαλαντ με τον υπηρεσιακό Τέρζιτς να έχει αναλάβει την ομάδα ελπίζοντας να ξεκινήσει με το δεξί το 2021. Το ιατρικό δελτίο πέραν του μακροχρόνια τραυματία Σμέλτζερ και του Αζάρ που έχει ενοχλήσεις, είναι καθαρό. Μετά από 3 σερί εντός έδρας ήττες ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες αφού είναι τσακωμένη με την ισοπαλία. Στην έδρα της σκοράρει πάνω από δύο γκολ ανά ματς και κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και σήμερα.

Της δίνεται μεγάλη ευκαιρία να επανέλθει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, απέναντι σε μία αποδεκατισμένη Βόλφσμπουργκ που μετρά γύρω στις 8 απουσίες λόγω COVID-19. Δεν είναι όλες σημαντικές αλλά στη μεσαία γραμμή θα της λείψουν σχεδόν όλοι οι βασικοί. Μπορεί μόλις πρόσφατα να έκανε την πρώτη εκτός έδρας ήττα της αλλά γενικά δεν πείθει μακριά από το «Volkswagen Arena». Έχει δεχτεί γκολ από κάθε ομάδα εκτός από την Σάλκε που εντάξει είναι «εκτός συναγωνισμού». Δεν βλέπω πώς μπορεί να γλυτώσει σήμερα από μία Ντόρτμουντ που ίσως παίξουν πιο ελεύθερα και πιο επιθετικά με τον νέο προπονητή και τον Χάαλαντ να γυρίζει.

Τέλος, στις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις των, αναξαρτήτου έδρας, για το πρωτάθλημα, οι «λύκοι» δεν έχουν κερδίσει ούτε μία φορά. Μόλις μία ισοπαλία και 9 ήττες με συνολικό σκόρ 26-3. Πιθανά σκορ 2-0, 3-0.

Πάμε τώρα στο ντέρμπι στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ολυμπιακός – ΑΕΚ με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους. Δίκαιο φαβορί αφού είναι η καλύτερη ομάδα με διαφορά. Εντός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» σκοράρουν με ρυθμό 3 γκολ ανά ματς. Εννοείται πως έχουν την καλύτερη επίθεση. Συνάμα έχουν και την καλύτερη άμυνα έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ σε 7 αγώνες.

Σήμερα θα κατέβει πλήρης και δε νομίζω να αντιμετωπίσει πρόβλημα ειδικά μέσα στο (έστω άδειο) Καραϊσκάκη, με αυτή την ΑΕΚ. Ο “δικέφαλος” με την πρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ ευελπιστεί να κάνει μια νέα αρχή με τη αυγή του νέου έτους. Μόνες απουσίες θα είναι ο Παουλίνιο και ο τιμωρημένος Σάκχοφ. Επειδή όμως θα είναι το πρώτο ματς του Χιμένεθ σίγουρα οι παίχτες θα μπουν με όρεξη και δύναμη να δείξουν τι αξίζουν αλλά πολύ πιθανό να την πατήσουν καθώς οι Πειραιώτες δεν είναι χθεσινοί. Βέβαια, ο «δικέφαλος» εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει άσχημα αφού σκοράρει σχεδόν δύο γκολ ανά αγώνα.

Όμως στα 5 εκτός έδρας ματς, έχει δεχτεί ισάριθμα γκολ και αυτό προβληματίζει· ιδιαίτερα τα τρία γκολ στο τελευταίο εκτός έδρας ματς από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τέλος, η παράδοση μάς δείχνει πως στα τελευταία 8 παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, οι πρωταθλητές μετράνε 5 νίκες και 3 ισοπαλίες με συνολικό σκορ 14-4. Μπορεί το ματς να μην ανοίξει αφού ίσως η γαλοπούλα να έπεσε βαριά, αλλά δύο γκολ ο Ολυμπιακός πιστεύω θα τα βάλει κι ίσως από νωρίς για να καθαρίσει το ματς.

Μονό
16:30
Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ
1 & over 1,5
1.77
Δυάδα (απόδοσης 3,57)
16:30
Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ
1 & over 1,5
1.77
19:30
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
1 & over 1,5
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις