Ποδαρικό με… μικρές Αγγλίες

Ποδαρικό με... μικρές Αγγλίες

Καλή χρονιά συνοδοιπόροι. Επιτέλους έφυγε το καταραμένο 2020. Όχι μόνο στοιχηματικά, αλλά στους περισσότερους τομείς. Ευχόμαστε όλοι το 2021 να είναι μία τελείως διαφορετική χρονιά με περισσότερη υγεία αλλά και εύνοια.

Ως γνωστόν άλλωστε, υγεία είχαν και στον Τιτανικό. Με τη σειρά μου λοιπόν να ευχηθώ εκτός από υγεία, εύνοια στους αναγνώστες του koubanezos.gr κυρίως σε θέματα ζωτικής σημασίας κι έπειτα στο στοίχημα και οι κάποιες φορές το VAR να μετρήσει υπέρ μας αφού έχει «κάψει» πολλά δελτία.

Στα δικά μας, το 2020 δεν έκλεισε καλά, οπότε μετά από 4/4 σερί ήττες, το break ήταν επιβεβλημένο. Πρώτο σημείο για τη νέα δεκαετία, από τη League Two, το αμφίτερμα ανάμεσα στη Μπόλτον και την Κρόουλι. Ξεκινώντας με τους φιλοξενούμενους, θεωρώ δεδομένο πως θα σκοράρουν καθώς παίζουν πολύ επιθετικά ψιλοαδιαφορώντας για την άμυνα. Ο πρώτος σκόρερ τους Γουότερς θα είναι και πάλι στην 11άδα και είναι πολύ πιθανό να βρει δίχτυα καθώς είναι μέχρι στιγμής ο 2ος σκόρερ στην κατηγορία έχοντας σκοράρει 13 γκολ σε 15 ματς που έχει αγωνιστεί. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προέρχονται από 9 goal/goal σερί, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης. Επίσης, στα τελευταία 8 έχουν 4 νίκες και 4 ισοπαλίες, με συνέπεια να είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Οι «τρότερς» από την άλλη συνεχίζουν την καθοδική τους πορεία με μόλις μία νίκη στα τελευταία 5 ματς. Πιο συγκεκριμένα στην έδρα τους έχουν ηττηθεί στα μισά παιχνίδια δεχόμενοι 1,5 γκολ ανά αγώνα. Πρέπει σίγουρα να ανακάμψει καθώς τρίτος υποβιβασμός σε 3η σερί χρονιά πάει πολύ. Έχει ακόμα δρόμο το πρωτάθλημα αλλά πιστεύω πως θα θέλουν να κλείσουν τον πρώτο γύρο στο πάνω μισό της βαθμολογίας.

Το τελευταίο 10λεπτο στην έδρα της Καρλάιλ (φαβορί για άνοδο), δείχνει πως η Μπόλτον, έχει τον τρόπο να σκοράρει ασχέτως αν μπάζει η άμυνα. Εμείς ένα μόνο θέλουμε για να μας πληρώσει το goal/goal.

Πάμε τώρα στην Μπέρτον που υποδέχεται την Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Οι «ζυθοποιοί» παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας πράγμα άδικο για μένα αλλά έτσι είναι η Αγγλία. Δυστυχώς, συνεχίζουν να έχουν τη χειρότερη άμυνα, όχι μόνο στην κατηγορία, αλλά και στις 6 κατηγορίες της Αγγλίας. Όμως παρά τις 4άρες και τις 5άρες, πάντα καταφέρνει και βάζει ένα γκολ. Ίσως οι αντίπαλοι την λυπούνται; Ίσως από τύχη; Ίσως θυμούνται ότι σκοπός του παιχνιδιού είναι να σκοράρεις; Ποιος ξέρει. Όπως και να ’χει, διεύρυνε το σερί των goal/goal στα 9 και σήμερα πάει για το δέκατο. Δέχεται πάνω από δύο γκολ ανά ματς, παράλληλα όμως σκοράρει με ρυθμό πάνω από 1,5 γκολ/παιχνίδι. Στα τελευταία παιχνίδια έχει επιστρέψει και ο Χέμινγκς που πριν 5 χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα των φιλοξενούμενων και μάλιστα βασικότατος. Σίγουρα εμφατική επιστροφή για τα δεδομένα της ομάδας μιας και έχει σκοράρει στα δύο από τα τρία ματς που έχει αγωνιστεί. Οι «ταύροι» της Οξφόρδης προέρχονται από ένα αήττητο σερί 7 αγώνων και με τις 3 τελευταίες νίκες είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία. Βέβαια, όταν απομακρύνεται από την έδρα της έχει αρνητικό πρόσημο καθώς έχει ηττηθεί στα μισά παιχνίδια και το πιο σημαντικό, δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε ματς είτε κερδίζει είτε χάνει.

Ανοιχτό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες περιμένω, με συνέπεια το goal/goal & over 2,5 να είναι μια καλή επιλογή σε πολύ καλή απόδοση.

Μονό
17:00
Μπόλτον - Κρόουλι
Goal/goal
1.72
Δυάδα (απόδοσης 3.61)
17:00
Μπόλτον - Κρόουλι
Goal/goal
1.72
17:00
Μπέρτον - Όξφορντ Γiουνάιτεντ
Goal/goal & over 2,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις