Δώσε θάρρος στο χωριάτη!

Δώσε θάρρος στο χωριάτη!

Καλή χρονιά φίλοι μου Κουβανέζοι. Εύχομαι υγεία σωματική και πνευματική, χαρά και πολύ τύχη, το μόνο που πραγματικά ελπίζω είναι να αρχίσουμε να εκτιμούμε το χρόνο και την ποιότητα αυτού με τα αγαπημένα μας πρόσωπα πριν να είναι αργά, πάμε να ανοίξουμε λογαριασμό για το 2021 με τον καλύτερο τρόπο σαν ένα μικρό κέρασμα για την ονομαστική μου εορτή.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έκλεισαν το 2020 με το καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας κερδίσει στις καθυστερήσεις με 1-0 τη Γουλβς μετά από μια μέτρια προς κακή εμφάνιση και είναι 2η στη βαθμολογία της Premier League με 30 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 31-23. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς έχει δεχθεί 6 τέρματα και έχει 3 νίκες, 1 ήττα και 1 ισοπαλία. Απόντες οι Λίντελοφ, Τζόουνς και Ρόχο ενώ θα απουσιάσει ο Καβάνι καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα ισχύσει η τιμωρία της αγγλικής ομοσπονδίας για το ρατσιστικό σχόλιο στο Instagram του όπως κατηγορήθηκε με 3 αγωνιστικές.

Οι «χωριάτες» έρχονται από ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της Τσέλσι και είναι 5οι με 26 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 28-14. Η Άστον Βίλα στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις εκτός έδρας έχει σημειώσει 9 τέρματα και έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Απόντες οι Τρεζεγκέ, Γουέσλεϊ ενώ αμφίβολος δίνεται ο Μπάρκλεϊ.

Εκτίμηση: Και οι δύο ομάδες είναι αήττητες τις τελευταίες 5 αγωνιστικές με τους φιλοξενούμενους να έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους φέτος με εμφατικές εμφανίσεις αντιθέτως  η Γιουνάιτεντ έχει σκαμπανεβάσματα που οφείλονται στην απόδοση του ηγέτη της Μπρούνο Φερνάντες και η άμυνα της αποτελεί την αχίλλειο της πτέρνα γι’ αυτό θα δώσω στήριξη στους φιλοξενούμενους.

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα
Άστον Βίλα over 1,5
2.65
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις