Το 2020, όχι, δεν ήταν καλό. Ξεσκισμένο ήταν, μας άλλαξε τα φώτα όλων.

Ωστόσο για εμάς κάτι καλό έγινε. Από τις 15 Ιουνίου 2020 ξεκίνησε, δειλά δειλά, το koubanezos.gr. Δειλά δειλά μεν αλλά του αλλάξαμε εμείς τα φώτα στην πορεία.

Βασικά, εσείς, όχι εμείς. Χιλιάδες εμπιστεύονται καθημερινά το site μας, που εκκίνησε με πρωταρχικό στόχο τη στοιχηματική ενημέρωση, να δώσει κατευθύνσεις για ποντάρισμα, να συστήσει στον αναγνώστη νέους αρθρογράφους και να δημιουργήσει, με τη βοήθεια των social media αλλά και του Telegram, μια νέα κοινότητα.

Ναι, είπατε, σε όλα. Μας αγκαλιάσατε από την πρώτη μέρα, δίνοντάς μας και κουράγιο μα, κυρίως, έμπνευση και ιδέες για την επόμενη και τη μεθεπόμενη ημέρα. Στην πορεία μερικοί σταμάτησαν, αρκετοί προστέθηκαν αλλά το παρεάκι, διότι ένα παρεάκι είμαστε κυρίως, παραμένει με την ίδια λογική, το ίδιο κέφι, την ίδια αισιοδοξία.

2021 κουβανέζικα «ευχαριστούμε» λοιπόν για αυτούς τους, σχεδόν, έξι μήνες. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, τις αλλαγές και τις καινοτομίες στο site τις βλέπετε, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά.

Και συζητάμε για πολλά. Τα βάζουμε κάτω, τα ζυγίζουμε. Όλοι μαζί, brainstorming.

Χωρίς πολλά πολλά. Να έχετε, και να έχουμε, όλοι ένα υγιές 2021, να βγούμε γρήγορα από αυτή την καριόλα τη μαυρίλα της πανδημίας και να γυρίσουμε στην κανονικότητα που δεν είχαμε εκτιμήσει – αλλά μας λείπει, και τη θέλουμε πίσω.

Καλή χρονιά, υγεία και ηρεμία.

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook