Tipster’s League 2021. Το επόμενο βήμα

Tipster’s League 2021. Το επόμενο βήμα

Η αλήθεια είναι ότι εξελίχθηκε καλύτερα από ό,τι περιμέναμε. Ως concept, το Tipsters League ξεκίνησε στις 16 Οκτωβρίου στο koubanezos.gr και ολοκληρώνει, ως πρώτο μέρος, τον κύκλο του την τελευταία ημέρα του έτους.

Θα συνεχιστεί, ως β’ γύρος, μέχρι και τη λήξη της σεζόν, με μικρές αλλαγές.

Και πήγε καλύτερα από ό,τι περιμέναμε διότι παράλληλα συγκεντρώναμε τις καλύτερες επιλογές της ημέρας, αποβραδίς, σε ένα κείμενο. Βεβαίως, συχνά συνέβαινε αρθρογράφος να προτείνει καρέ μονών, να πιάνει τρία και να χάνει αυτό που είχε επιλέξει για το TL!

Και γιατί δεν μπαίνουν όλα; Διότι δεν θέλουμε να μπερδέψουμε τον αναγνώστη, με τον οποίο έχουμε ως τώρα μια ξεκάθαρη θέση και μια ξεκάθαρη σχέση ειλικρίνειας.

Το Tipsters League μηδενίζει λοιπόν και μπαίνει στον δεύτερο κύκλο του, διατηρώντας τους εξής όρους.

  • Κάθε tipster μπορεί να επιλέξει για το TL το πολύ ένα σημείο από τη στήλη του.
  • Το ποντάρισμα παραμένει σταθερό: 10 units ανά TL σημείο, ανεξαρτήτως απόδοσης.

Θα υπάρξουν όμως και αλλαγές.

  • Συμμετοχή αρθρογράφων με σταθερή (εβδομαδιαία) συχνότητα στο koubanezos.gr.
  • Δυνατότητα, πλέον να μπει σε TL και δυάδα (υπήρχε στο πρώτο TL, μόνο για μονά).

Συνεχίζουμε λοιπόν, και πιο δυναμικά. Στο επόμενο TL θα υπάρχει και το ποσοστό του κάθε tipster στον πρώτο γύρο.

Και η αλήθεια είναι ότι το χαρήκαμε. Είδαμε τον Monogoal να αποκτά ισάξιο αντίπαλο από την ώρα που ήρθε στο site μας ο Scorakias, είδαμε τον επίσης με μεταγραφή Sombrero να ανεβαίνει πολύ ψηλά και με άψογα ποσοστά, είδαμε τον Λιοσάτο να κάνει αντεπίθεση διαρκείας, είδαμε τον Guibert από τον… πάτο να ανεβαίνει στο top-15, είδαμε τον Μποζιονέλο από την πρώτη τριάδα να πέφτει ουραγός, είδαμε τον Ράπτη να μην πιάνει ούτε ριμπάουντ και, γενικώς, το ‘φχαριστηθήκαμε ρε παιδί μου.

Tipster’s League 2021 λοιπόν. Με την ίδια λογική, με έμπνευση, με κέφι, με στόχο (πάνω από όλα) να ξεχωρίζουμε τα καλύτερα της ημέρας!

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, με ηρεμία και την απαραίτητη κωλοφαρδία…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις