Πάει ο παλιός ο χρόνος…

Πάει ο παλιός ο χρόνος...

… ας γιορτάσουμε παιδιά. Έτσι θα λέμε από νωρίς το πρωί αύριο. Όχι επειδή θα έχει έρθει το 2021, αλλά επειδή θα έχει φύγει -επιτέλους- το 2020. Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Αλλάζουμε έτος, ανέβηκε αυτομάτως και η ψυχολογία μας και ελπίζουμε στα τέλη του 21′ να μην παρακαλάμε να έρθει το 22′.

Από τις 27 του Δεκέμβρη έχουμε να ασχοληθούμε με το στοίχημα και επιστρέφουμε με early pick Αγγλία. Στην τελευταία μας συνάντηση, δεν επαληθεύτηκε η πρόβλεψη μας και τα 2 γκολ που ψάχναμε στο ημίχρονο του Λιντς – Γουέστ Μπρομ δεν επαληθεύτηκαν.

Μπήκαν βέβαια δύο γκολ, αλλά ο διαιτητής φρόντισε κακώς να ακυρώσει το γκολ των φιλοξενούμενων. Το αποδεχόμαστε και συνεχίζουμε.

Το 21′ ξεκινά από το «θέατρο των ονείρων»

Στην αγωνιστική πρεμιέρα του 2021, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την έκπληξη της φετινής Premier League, την Άστον Βίλα, η οποία μετά τις πρώτες 14 αγωνιστικές του πρωταθλήματος φλερτάρει με την ευρωπαϊκή της έξοδο μετά από χρόνια.

Έχοντας μπροστάρη τον αρχηγό της ομάδας, Τζακ Γκρίλις, αλλά και ένα εξαιρετικά δεμένο σύνολο, ο Ντιν Σμιθ ζει το δικό του όνειρο με τους «χωριάτες». Ο Τζακ Γκρίλις και οι συμπαίκτες του προέρχονται από τη σημαντική ισοπαλία στην έδρα της Τσέλσι με 1-1, ενώ προηγουμένως είχαν ακολουθήσει οι νίκες με 3-0 και 0-3 απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Μπρομ αντίστοιχα. Σημαντική η επιστροφή του στόπερ Μινγκς για «Τα Λιοντάρια».

Η γηπεδούχος ομάδα προέρχεται και αυτή με νίκη, κλείνοντας θετικά το 2020 και στη δεύτερη θέση της Premier League, έχοντας από πάνω της μονάχα την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από το UEFA Champions League, βλέπει την ομάδα του να βαδίζει από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας γενικότερα εξαιρετική επιθετική λειτουργία.

Αυτό θα πρέπει να τονίσω είναι πως αύριο βράδυ, στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ» θα αναμετρηθούν οι δύο, κατ’ εμέ, καλύτεροι και in form ποδοσφαιριστές στο Νησί. Ο Μπρούνο Φερνάντες για τους «κόκκινους διαβόλους» και ο Τζακ Γκρίλις για την φιλοξενούμενη Βίλα αποτελούν καθοριστικούς ποδοσφαιριστές για τις ομάδες τους, ενώ τους χαρακτηρίσει το άμεσο και κάθετο παιχνίδι τους. Αποτελούν μόνιμη απειλή για κάθε άμυνα και, προς ώρας, είναι οι δύο αποτελεσματικότεροι αθλητές στην Αγγλία.

Στη λίστα θα μπορούσε να υπάρχει και ο Χακίμ Ζιγιέχ της Τσέλσι, αλλά ο Μαροκινός ταλαιπωρείται συνεχώς από τραυματισμούς και δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα προς ώρας.

Πρώτο ποντάρισμα για τη νέα χρονιά στο goal/goal με over 2,5 σε απόδοση 1.85. Δε νομίζω πως η Μάντσεστερ θα περπατάει για δεύτερο σερί παιχνίδι, ενώ η Βίλα είχε και μια μέρα παραπάνω ξεκούραση. Σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς τον αγωνιστικό Γολγοθά που διανύουν οι ομάδες.

Ποντάρισμα λοιπόν στα γκολ, αναμένοντας ένα παιχνίδι γεμάτο θέαμα!

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα
Goal/goal & over 2,5
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις