ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Φινάλε σε μία διδακτική χρονιά

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Φινάλε σε μία διδακτική χρονιά

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Φινάλε σε μία διδακτική χρονιά

Φινάλε σε μία διδακτική χρονιά

Καλημέρα σε όλους! Αυτή είναι η τελευταία… special στήλη τούτης εδώ της γωνιάς για τη χρονιά που φεύγει και ως τέτοια θα μου επιτρέψετε να της δώσω λίγο διαφορετικό περιεχόμενο και ύφος. 

Σύμφωνοι, καλό το στοίχημα, με αυτό ασχολούμαστε μέρα – νύχτα σε αυτό το site (παρεμπιπτόντως δεν τα πήγαμε καθόλου καλά στην προηγούμενη στήλη), αλλά το 2020 ήταν και θα παραμείνει ένα έτος – σταθμός στην ιστορία της ανθρωπότητας. Όλοι ξέρουμε το λόγο και αυτός είναι η πανδημία της Covid19 που δημιουργήθηκε από έναν ιό που κατά τα φαινόμενα μεταπήδησε από ένα ζώο – ξενιστή στον άνθρωπο και προκάλεσε χιλιάδες θανάτους και απανωτά lockdowns σε όλο τον κόσμο. Άλλαξε για τα καλά τις συνήθειές μας, την καθημερινότητά μας, την κοινωνική μας συμπεριφορά, τη ζωή μας ολόκληρη.  

Πολλοί, για να μην πω όλοι, χαρακτηρίζουν το 2020 ως μία πολύ κακή, ίσως μάλιστα τη χειρότερη χρονιά που πέρασε ο κόσμος μέχρι τώρα. Και με τόσα δεινά που προκλήθηκαν, δικαίως. Κι ο γράφων δε βγάζει την ουρά του απ’ έξω. Θέλω να περάσει αυτό το τελευταίο 24ωρο και να μπούμε σε μία νέα στροφή που ο τελευταίος αριθμός 1 στο τετραψήφιο έτος που έρχεται ελπίζω να φέρει πάνω απ’ όλα υγεία και εν συνεχεία τύχη. Αλλά είναι μόνο κακή αυτή η χρονιά που περνά;  

Προσωπικά, πιο πολύ θα τη χαρακτήριζα ως διδακτική. Αρκεί να αναλογιστούμε ποια είναι η αιτία για αυτό που μας βρήκε και άλλαξε τη ζωή μας, αλλά και γιατί θα πρέπει να αλλάξει την κοσμοθεωρία και τη στάση μας στη καθημερινότητα από εδώ και στο εξής. 

Η αιτία της πανδημίας είναι απλή. Ως ανθρωπότητα είχαμε εδώ και πολλά χρόνια παραβιάσει τα όρια του ζωικού βασιλείου. Καταστρέψαμε δάση, θάλασσες, βουνά, εκμεταλλευτήκαμε για δικά μας συμφέροντα μέρη που δεν άνηκαν σε εμάς, αλλά στην πανίδα και τη χλωρίδα. Και μοιραία πλησιάσαμε πολύ κοντά στην άγρια φύση, στα άγρια ζώα. Και αυτή η επαφή ήταν αναμενόμενο να δημιουργήσει κάποια στιγμή μία τέτοια πανδημία που μας ταλαιπωρεί. Και δε θα είναι η τελευταία. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η φύση εκδικείται.  

Για να κλείσω, το 2020 είναι μία διδακτική χρονιά για όλους, διότι μας έκανε να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν πρέπει να παίρνουμε ως δεδομένο στη ζωή. Ποιος το περίμενε ότι άνθρωποι θα πέθαιναν μόνοι, χωρίς να μπορούν οι στενοί συγγενείς να τους πουν ένα αντίο; Να μην είναι εφικτό να δούμε τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, να διστάζουμε να αγκαλιάσουμε γονείς, αδέρφια, ξαδέρφια, να χαιρετίσουμε φίλους; Ακόμα ακόμα στερηθήκαμε βόλτες, ταξίδια, ψυχαγωγία, γήπεδο, σινεμά, θέατρο, ψώνια, ακόμα και έναν απλό καφέ με την παρέα μας. Αν λοιπόν μου έλεγαν να κάνω μια ευχή πέρα από τις τετριμμένες για τη χρονιά που μπαίνει απόψε τα μεσάνυχτα, αυτή θα ήταν να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να ζούμε την κάθε στιγμή σα να είναι η τελευταία. Αλλά αμφιβάλλω ζωηρά. 

Σήμερα, ας μου επιτραπεί να μην αναλύσω ιδιαίτερα τον αγώνα που αποτελεί και την τελευταία στοιχηματική πρόταση για φέτος. Οσασούνα και Αλαβές συγκρούονται στην Παμπλόνα με τις δύο ομάδες να αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στα μετόπισθεν. Οι γηπεδούχοι σε όλα τα ματς εντός έδρας, πλην ενός, έχουν σκοράρει έστω από ένα τέρμα και η Αλαβές παίζει καλά τις αντεπιθέσεις στις εκτός έδρας επισκέψεις της. Και οι δύο ομάδες τελευταία δημιουργούν εύκολα κινδύνους στα αντίπαλα καρέ. Το 2.35 του over είναι πολύ μεγάλο και θα το τιμήσω, ευελπιστώντας σε κερδοφόρο κλείσιμο του 2020. Καλή χρονιά σε όλους! 

Μονό
17:15
Οσασούνα - Αλαβές
Over 2,5
2.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις