Τένις 2021, τα πρώτα μακροχρόνια!

Τένις 2021, τα πρώτα μακροχρόνια!

Όλα είναι έτοιμα προκειμένου να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στο κορυφαίο επίπεδο τένις. Η ελίτ των αθλητών θα βρεθούν στην φούσκα της Μελβούρνης προκειμένου να λάβουν πάρουν στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς. Επειδή όμως η 8η Φεβρουαρίου αργεί πάμε να δούμε ορισμένα ειδικά μακροχρόνια στοιχήματα που μου τράβηξαν την προσοχή και αξίζουν να πονταριστούν.

Φιναλίστ στο… 8.00

Ξεκίνημα από την Αυστραλία λοιπόν, με λογικό και αναμενόμενο φαβορί τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που μετράει 8 κατακτήσεις και θα θελήσει να κρατήσει τα σκήπτρα του και φέτος. Σε τιμή 2.25 η κατάκτησή του, δίνεται ως το απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης. Εντύπωση μου έκανε η απόδοση του Ντόμινικ Τιμ, φιναλίστ της προηγούμενης χρονιάς, καθώς δίνεται στο 8.00 όντας 4ο φαβορί πίσω από Ναδάλ και Μεντβέντεφ. Ο Αυστριακός είναι εξαιρετικός στην σκληρή επιφάνεια, καθώς πέρα από την συμμετοχή του στον τελικό του Australian Open, κατέκτησε το US Open ενώ έφτασε στον τελικό του ATP Finals.

Εάν σταθεί τυχερός στην κλήρωση και βρεθεί από την μεριά του Ναδάλ η απόδοση θα πέσει σε τιμές κάτω του 6.00. Για όσους αγαπούν τα μακροχρόνια και θέλουν να ρισκάρουν λιγότερο, η κατάκτηση οποιουδήποτε άλλου Grand Slam μέσα στην χρονιά από τον Τιμ βρίσκεται στο 1.85.

Αθλήτρια της χρονιάς με 2.50

Η κάτοχος 3 Grand Slam και μεγάλη νικήτρια του US Open, Ναόμι Οσάκα, αναδείχθηκε από το Associated Press ως αθλήτρια της χρονιάς, τόσο για τις επιδόσεις της εντός court όσο και για την δυναμική της δράση και συμμετοχή στο κίνημα Black Lives Matter. Παρόλα αυτά δίνεται σε αρκετά υψηλές τιμές (2.50) να κατακτήσει ακόμα ένα major τίτλο το 2021. Έχοντας 1 τίτλο στην Αυστραλία και 2 στο US Open, θεωρώ ότι η Οσάκα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην χρονιά που μας έρχεται έχοντας ως μεγάλο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην πατρίδα της.

Matador… 4.50

Σε μία χρονιά που ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια τουρνουά θα διεξαχθούν κανονικά και ποια όχι, μέχρι τις αρχές Απριλίου η ATP έχει ανακοινώσει μόλις ένα «χιλιάρι» τουρνουά, αυτό που θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι. Έπειτα θα ακολουθήσει η χωμάτινη περίοδος, στην οποία περιλαμβάνονται ακόμα τρία ATP 1000, σε Μόντε Καρλο, Ρώμη και Μαδρίτη με αρκετές πιθανότητες να διεξαχθούν. Πολυνίκης και στα τρία δεν είναι άλλος από τον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο και στην σκληρή επιφάνεια.

Στην άτυπη κόντρα για τις περισσότερες κατακτήσεις ATP Masters, ο Ισπανός έχει μία λιγότερη από τον Τζόκοβιτς (36-35) και θα θελήσει να αναστρέψει την κατάσταση την χρονιά που μας έρχεται. 4.50 λοιπόν να κάνει ο Ναδάλ περισσότερες νίκες σε τουρνουά της κατηγορίας ATP 1000.

Υψηλό όριο

Το τελευταίο ποντάρισμα στα μακροχρόνια στοιχήματα θα είναι Under και συγκεκριμένα σε μ.ο. συνολικών άσων. Ο Ρέιλι Οπέλκα είναι ένας παίχτης που στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην δύναμη τους σερβίς του. Παρόλα αυτά δίνεται σε πολύ υψηλό όριο (20,5) το σύνολο των άσων που θα πετύχει μέσα στην χρονιά. Ενδεικτικά, την προηγούμενη χρονιά την ολοκλήρωσε με 18,2 μ.ο. ενώ το 2019 είχε 17,9 μ.ο. Ο Αμερικάνος θα ξεκινήσει τις φετινές του υποχρεώσεις από το Derlay Beach Open που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 13 Γενάρη, οπότε όσοι θελήσετε να τον ποντάρετε, καλό θα ήταν να βιαστείτε.

Μακροχρόνια στοιχήματα
Κατάκτηση Australian Open
Τιμ
8.00
Περισσότερες νίκες σε ATP 1000
Ναδάλ
4.50
Κατάκτηση Grand Slam
Οσάκα
2.50
Μέσος όρος άσων ανά παιχνίδι
Οπέλκα under 20,5
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις