Σκόρερ στο 3.00 και το 2.85

Σκόρερ στο 3.00 και το 2.85

Μια ακόμα εμβόλιμη αγωνιστική στη Serie B με ελκυστικές αποδόσεις για anytime σκόρερ από τους αγώνες Πεσκάρα – Κοζέντσα και Μόντσα – Σαλερνιτάνα.

Στην Πεσκάρα το γκολ στη φετινή σεζόν είναι ένα θέμα και η ομάδα του Ρομπέρτο Μπρέντα δυσκολεύεται αρκετά όταν δεν έχει διαθέσιμο τον θηριώδη φορ Νταμίρ Σέτερ. Παίκτης με πολύ ταλέντο αλλά και ευπαθής στους τραυματισμούς, έχει προλάβει να πετύχει 4 γκολ σε 9 συμμετοχές, μόλις στα τρία όμως έχει ξεκινήσει βασικός. Κόντρα στην Κοζέντσα αναμένεται και πάλι να έρθει από τον πάγκο, έτσι το βάρος στην επίθεση θα πέσει στον Κρίστιαν Γκαλάνο. Ο αρχηγός της Πεσκάρα έχει πετύχει 3 γκολ, στα έξι τελευταία παιχνίδια, είναι ο εκτελεστής των πέναλτι και στο 3.00 το anytime του έχει αξία.

Για τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ οι συστάσεις περιττεύουν, ο Γκανέζος επιθετικός είναι μια πολυτέλεια για τη Serie B, δεν ξεχνάμε ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2019 έπαιζε στην Μπαρτσελόνα. Ασφαλώς σε φθίνουσα πορεία η καριέρα του αλλά για το επίπεδο της Β’ Ιταλίας κάνει τη διαφορά, έχει πετύχει 4 γκολ σε 11 συμμετοχές, ενώ εκτελεί και τα πέναλτι της Μόντσα, των Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Αντριάνο Γκαλιάνι. Στο αποψινό ντέρμπι κορυφής με τη Σαλερνιτάνα επιστρέφει στην ενδεκάδα, είχε πάρει «ανάσες» στο κυριακάτικο με την Κρεμονέζε, πληρώνει 2.85 για να σκοράρει anytime.

Μονό
16:00
Πεσκάρα - Κοζέντσα
Γκαλάνο anytime scorer
3.00
Μονό
17:00
Μόντσα - Σαλερνιτάνα
Μπόατενγκ anytime scorer
2.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις